Tastatură mecanică luminată modern, doar la Zenkabeat

Advertorial
Miercuri, 07 Septembrie 2022, ora 17:28
4826 citiri
Tastatură mecanică luminată modern, doar la Zenkabeat
FOTO: zenkabeat.com

Ne putem imagina cât de dificil este să găsești o tastatură potrivită pentru o întrebuințare multiplă. La birou sau în timpul liber, toate aceste detalii fac diferența de fiecare dată. La utilizarea acesteia ai nevoie de confort și de practicitate de fiecare dată. Uneori intervine problema folosirii ei pe timp de noapte, de aceea acesta trebuie să aibă și niște lumini pentru a-ți ușura întregul proces.

Ca de fiecare dată, cei de la Zenkabeat pregătesc pentru tine o multitudine de produse de ultimă generație, echipate cu tot ce este modern, pentru ca tu să ai doar grija rapoartelor și a cafelei dimineața.

Tastatură wireless cu o conectivitate superioară

Zenkabeat te provoacă să încerci noua tastatura mecanica RGB Hot Swap Compact cu 68 de taste. Aceasta păstrează același stil minimalist pe care cei de la Zenkabeat îl încorporează de fiecare dată când vine vorba de astfel de dispozitive. Aceasta este echipată cu tastele săgeți și tastele de control pe care tinzi să le utilizezi într-un mod frecvent.

Având un chipset Bluetooth 3.0 te bucuri de o conectivitate superioară și automată de fiecare dată. De asemenea, dispui de o baterie reîncărcabilă de 3150 mAh, aceasta putând fi utilizată 12 ore, atât integrată televizorului cât și telefonului sau tabletei.

Pe principiul lumină să fie cât încape

Iluminarea acesteia se face în două moduri, cei de la Zenkabeat întrecându-se pe ei atunci cu această tastatură. Jumătate din aceasta este ideală pentru jocuri, fiind colorată în culori neon de un galben combinat cu verde, iar cealaltă jumătate este ideală pentru o zi la birou. Jumătatea de zi, dacă o putem numi în acest sens, dispune de culori precum roz și mov, cu un ton de albastru.

Tastatura mecanică este compatibilă cu sistemele de operare Windows Xp, iOS, Android etc. Aceasta poate fi adaptată la modul corespunzător preferat de dumneavoastră. De asemenea, tastele de comandă rapidă prin care puteți accesa muzica preferată sunt ușor de folosit și se permite comutarea imediată.

Aceasta are o distanță de transmitere de 10 metri, fără a întâmpina anumite dificultăți pe toată durata acțiunii realizate.

Cu Zenkabeat nu dai greș niciodată în alegerea componentelor ce țin de tehnologie modernă. Aceștia concep produsele într-un mod cât mai practic. Totodată, pentru a rezista în timp și pentru a nu cheltui mult prea mult pe acestea.

Trebuie să-ți mai spunem că deși vei găsi și tastaturi resigilate, acestea nu prezintă nicio urmă de folosire. Funcționează ca unele noi și mereu la un nivel optim. Zenkabeat nu face nicio excepție de la calitate când este vorba de produsele lor.

Pe site-ul lor, zenkabeat.com, găsești nu doar acest model plin de lumini, ci și alte tastaturi la fel de ingenioase și de smart. Fiecare produs vine însoțit de către o fotografie cu titlu de prezentare, pe lângă alte detalii minuțioase.

Toate produsele din gama Zenkabeat sunt concepute pe principiul smart and cheap. Ai parte de o livrare rapidă și gratuită dacă dorești să o primești într-un Easybox.

Contact:

contact@zenkabeat.com

Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
#tastatura, #tastatura mecanica, #tastatura luminata modern , #gadget