Ziare.com

Catalin Cretu, Visa Romania: De ce plata taxelor online se afla intr-un impas - Interviu

Marti, 04 Decembrie 2012, ora 21:45

   

Catalin Cretu, Visa Romania: De ce plata taxelor online se afla intr-un impas - Interviu
Plata impozitelor online ramane una dintre problemele nerezolvate in Romania, indiferent de guvernare. In prezent, un pic peste 160 de primarii accepta plata taxelor si impozitelor cu cardul.

Aflati care sunt motivele pentru care Romania nu are un sistem de colectare a platilor online si cum stau, de fapt, lucrurile in teren, intr-un interviu acordat Business24 de catre Catalin Cretu, director general al Visa Europe, divizia pentru Romania.

Ati declarat recent ca plata taxelor online in Romania a esuat. Pe de alta parte, tot dvs. ati spus ca 85% dintre romani nu au efectuat niciodata o plata online cu cardul. Credeti ca romanii isi doresc un sistem de plati online a taxelor?

Nu cred ca plata taxelor online a esuat, ci ca se afla intr-un impas datorat, in primul rand, posibilitatii ca primariile sa suprataxeze pe cei care vor sa plateasca taxele cu cardul online si in al doilea rand, lipsei unei strategii eficiente de distributie a credentialelor, care permit accesul milioanelor de contribuabili pe portalul www.ghiseul.ro, pentru a afla cat au de plata si a face plata catre primaria sau primariile in jurisdictia carora isi au proprietatile.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Citeste mai multe despre Catalin Cretu, Visa Romania: De ce plata taxelor online se afla intr-un impas - Interviu pe Business24.ro.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1254 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cat?.

Cat vrea Visa de la primarii pentru servicii?.
Asta duce la suprataxarea platitorului.
Ofera Visa vreun avantaj celor care platesc cu cardul?.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor