Ziare.com

Taxele notariale pentru imobiliare se reduc cu 10%

Marti, 31 August 2010, ora 12:51

   

Taxele notariale pentru imobiliare se reduc cu 10%
Camera Notarilor Publici Bucuresti reduce, de la 1 septembrie, taxele pentru tranzactiile imobiliare cu 10% in Capitala, avand in vedere evolutia pietei din primele sapte luni ale anului.

De asemenea, masura se va aplica si in alte cinci judete, precum Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Ilfov si Teleorman.

"Avand in vedere evolutia pietei imobiliare din Romania in primele sapte luni ale anului 2010 ca urmare a influentei recesiunii economice, valorile orientative imobiliare cuprinse in Ghidul privind valorile orientative ale proprietatilor imobiliare - 2010, pentru municipiul Bucuresti si judetele Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Ilfov si Teleorman se reduc cu 10 la suta, incepand cu data de 1 septembrie", se arata intr-un comunicat, de marti, al Camerei Notarilor Publici Bucuresti, potrivit Mediafax.

Ghidul privind valorile orientative a fost elaborat la sfarsitul anului trecut si este aplicabil incepand cu 1 ianuarie 2010.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Acesta este comunicat tuturor birourilor notariale, instantelor judecatoresti si directiilor teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice din Bucuresti si judetele Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Ilfov si Teleorman.

Notarii actualizeaza o data pe an expertizele privind valoarea de circulatie a imobilelor.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2790 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

taxele pentru tranzactiile imobiliare cu 10% ...

daca si-au facut plinul!!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor