Specialistii din domeniul consultantei fiscale se reunesc la evenimentul Tax & Finance Forum de la Constanta

Marti, 20 Iunie 2017, ora 17:07
2426 citiri
Specialistii din domeniul consultantei fiscale se reunesc la evenimentul Tax & Finance Forum de la Constanta

BusinessMark anunta organizarea evenimentului "Tax & Finance Forum", ce va avea loc pe 30 iunie 2017 la Constanta, Hotel Iaki Mamaia.

Forumul va reuni experti in taxe si fiscalitate ai celor mai mari companii de consultanta prezente pe piata romaneasca si factori de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante societati comerciale din Sud-Estul Romaniei.

Evenimentul va include prezentari de 30-60 de minute si sesiuni de intrebari si raspunsuri. Printre subiectele dezbatute se numara: noutati ale legislatiei fiscale romanesti si internationale, preturile de transfer, aspecte privind impozitele pe venit si profit, contributii sociale obligatorii, TVA - noutati, deducere, ajustari, rambursare, interpretari legislative, abordarea ECJ, exemple practice, aspecte privind inspectia fiscala, controale si litigii fiscale, noutati legislative in domeniul contabilitatii, aspecte privind legislatia de mediu.

"Anul acesta am organizat forumul Tax & Finance in 3 orase din Romania: Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi. Ne propunem sa aducem in prim plan noutati ale legislatiei fiscale, aspecte privind legislatia europeana si romaneasca, dar si alte subiecte de interes pentru consultantii fiscali.

Credem ca este important ca informatia sa circule si sa cream un dialog intre specialistii din companiile top din tara si participanti. Ii invitam pe reprezentantii mediului de afaceri din Dobrogea sa participe la primul forum Tax & Finance pe care il organizam in Constanta.

Ne dorim sa cream un front comun intre participanti si consultantii fiscali din companiile lider din Romania, alaturi de care vom dezbate provocarile si modificarile ce au loc in domeniul fiscal. Acest eveniment face parte din seria de evenimente Tax & Finance Forum, proiect ce are loc pe parcursul anului 2017 la Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov si Iasi", a declarat Daniel Dragan, Managing Partner BusinessMark.

Participantii au oportunitatea sa interactioneze cu urmatorii speakeri:

  • CIPRIAN GAVRILIU, Tax Director, Transfer Pricing Services, Deloitte Romania
  • CRISTIANA OPREA, Tax Manager, FiNEXPERT
  • FLORENTINA SUSNEA, Managing Partner, PKF Finconta
  • ALEXANDRU COMANESCU, Senior Manager, Deloitte Romania
  • MIHAI PETRE, Senior Manager, Customs & Global Trade, Deloitte Romania
  • ELENA GOGONEATA, Tax Manager, FiNEXPERT
  • LAURA HUSARENCU, Tax Senior Consultant, Transfer Pricing Services, Deloitte Romania

Evenimentul "Tax & Finance Forum" - Constanta se adreseaza directorilor financiari, controllerilor financiari, directorilor economici si contabililor, auditorilor, expertilor fiscali, analistilor financiari si consultantilor fiscali.

Inscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de inregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Evenimentul este organizat de BusinessMark alaturi de FiNEXPERT, PKF Finconta, BRCC, Camera Consultantilor Fiscali.

Partenerii media ai conferintei sunt: Radio Romania Constanta, Mesager de Constanta, Ziarul Ialomita, Constanta News, NewMoney, EnergyNomics, Jurnalul de Afaceri, 1Asig.ro, Economiaonline, MLM News, FEMEIINAFACERI, Gazetadestiri, Antreprenorinromania, Promo Afaceri, Debizz, SaptamanaFinanciara, Chalbert, Business24, Ziare.com, Transilvania Business, Bucuresteni.ro, MediaRabbit, Revista Valoarea, Finzoom, Avocatura, mtcmagazin.ro, Global Manager, Administratie.ro, Vox Capital, Roportal, Startups.ro, Calendar Evenimente, PRBox, Rbeconnect, LegalMarketing, Plan de afacere.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Tax Finance Forum Constan a 2017 , #stiri taxe