Tariceanu: Majoritatea a gasit resurse nesperate pentru scaderea TVA

Miercuri, 20 Octombrie 2010, ora 16:35
1629 citiri

Liderul deputatilor liberali, Calin Popescu Tariceanu, a ironizat Puterea dupa votul din Parlament prin care TVA-ul la alimentele de baza a fost scazut de la 24% la 5%.

"Imi imaginez ca majoritatea a gasit niste resurse nesperate de venituri la buget si, cu alte cuvinte, au deschis punga sau vor avea venituri mai putine pe care le vor compensa cu alte venituri pe care pana acum le-au tinut la secret si o sa ne faca o surpriza Guvernul sa ne anunte ca are venituri suplimentare. Nu stim de unde, vom vedea", a declarat fostul premier, informeaza Realitatea TV.

Marti, plenul Camerei Deputatilor a votat reducerea TVA-ului la alimentele de baza si neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000 de lei.

A doua zi, reprezentantii PD-L au declarat ca au votat "din greseala" aceasta masura si ca vor initia un nou proiect de lege prin care sa anuleze masurile si vor cere sefului statului sa retrimita legea in Parlament.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Calin Popescu Tariceanu, #reducere tva alimente , #stiri taxe
Comentarii
Poza Cob
Cob
rank 5
Greseala se remediaza urgent.