A platit taxa de poluare numai in monede, ca forma de protest

Duminica, 08 Aprilie 2012, ora 12:56

   

A platit taxa de poluare numai in monede, ca forma de protest
Un barbat din Iasi a platit o taxa de poluare de 300 de lei, numai in monede de 5, 10 si 50 de bani, ca forma de protest.

El si-a exprimat, astfel, nemultumirea fata de faptul ca a trebuit sa plateasca o taxa de poluare pentru o masina cumparata din strainatate, conform Romania TV.

Insa situatia s-a transformat in scandal, avand in vedere ca femeile de la ghiseu se pregateau sa inchida, iar barbatul le-a pus sa numere intreaga suma.

Acestea au fost la un pas de a ceda nervos cand au vazut ce le-a facut barbatul, care le-a explicat ca este vorba despre o forma de protest fata de statul roman.

Zeci de ieseni au fost martori la intamplare.

Barbatul trebuia sa plateasca o taxa de poluare in valoare de 150 de euro, iar el a schimbat 100 de euro in monede de 5, 10 si 50 de bani, pentru a-si manifesta nemultumirea.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2230 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
gugustiuc
rank 1
Ala-i nepotul Holotiucai !
Nu-s vinovate femeile de la ghiseu...Numai prostul se razbuna pe cine poate ! Trebuiau sa-i numere vreo trei lei, sa-l cheme apoi zilnic pana termina toata suma ...
Ce destept a fost el....Se vede la tv si-n ziare...Neam de neamul lui n-a avut incaltari pana si-au facut buletinul , si acum, au avut bani de-o masina cu taxa de 3oo lei ...Daca-l pui sa protesteze in strada , tip "om sandwich " sau cu pancarta in mana, te scuipa , efectiv....el are de baut bere la flacon de doi litri !!!
romanianwars
rank 1
is foarte vinovate
pt ca stiu si ele ca sistemul este corupt si totusi il servesc.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor