Ziare.com

Bucurestenii au platit doar 2.350 de amenzi online in doi ani

Miercuri, 20 August 2008, ora 17:34

   

Bucurestenii au platit doar 2.350 de amenzi online in doi ani
Doar 2.350 de amenzi de circulatie au fost platite prin intermediul serviciului de plata online din noiembrie 2006 pana in prezent, potrivit Agentiei pentru Serviciile Societatii Informationale.

In medie, in fiecare luna de functioanre, prin www.ghiseul.ro s-au achitat putin peste 100 de amenzi.

Aproximativ 8% dintre acestea au fost platite in anul 2006. In anul 2007, au fost efectuate 1.318 tranzactii de plata online a amenzilor de circulatie prin www.ghiseul.ro, iar in anul 2008, pana la data de 23 iulie au fost efectuate 851 de tranzactii.

In prezent, sistemul Ghiseul virtual de plati este operational doar pentru conducatorii auto din Bucuresti.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

In urma cu o saptamana, Agentia pentru Serviciile Societatii Informationale (ASSI) a lansat spre consultare publica proiectul Deciziei privind cadrul general de operare si utilizare a sistemului "Ghiseul virtual de plati".

Adoptarea acestei decizii are drept scop stabilirea cadrului general de operare si utilizare a "Ghiseului virtual de plati", precum si reglementarea procedurii de selectie in vederea eliberarii unei licente prin care se acorda dreptul exclusiv de procesare a platilor electronice prin intermediul cardului bancar in cadrul acestui sistem electronic.
Citeste mai multe despre Amenzi plata online Bucuresti
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1468 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Sistem ***

Da, nu e de mirare, e chiar complicat ca platesti o amenda online. Iar la sfarsit, stii ce trebuie sa faci? Sa trimiti un fax. Muhahahahaha!

 

amenzi

amenzile pot fi platite online si de pe www.amenzionline.ro si nu e neaparat sa ai domiciliul in bucuresti.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor