Parcare platita prin SMS, in Bistrita

Duminica, 14 Martie 2010, ora 14:45
1331 citiri
Parcare platita prin SMS, in Bistrita
Foto: Adevarul

Soferii care parcheaza in zona centrala a Bistritei vor plati incepand de luni, 15 martie, 1 leu pe ora si 5 lei pentru o zi.

Acestia pot achita taxa fie prin intermediul parcometrelor (aparate de taxare) functionale de luni, prin abonamente pe care le procura de la responsabilii Directiei Patrimoniu din cadrul Primariei Bistrita, respectiv prin intermediul SMS-urilor, relateaza Adevarul.

Potrivit unei hotarari a Consiliului Local, strazile pe care se va taxa parcarea sunt Piata Unirii, Dornei, Piata Centrala, Nicolae Titulescu si Gheorghe Sincai.

Pentru un abonament de o luna de zile, un sofer care parcheaza pe strazile mentionate va trebui sa scoata din buzunar 30 de lei, pentru un abonament pe trei luni - 50 de lei, iar pentru un abonament anual - 120 de lei.

Programul de taxare va fi de la 8.00 la 18.00. Soferii care nu vor respecta aceste reglementari vor fi amendati.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Parcometrele plata Bistrita, #plata parcare SMS Bistrita , #taxa auto