UMF Iasi ataca ordonanta prin care se ia valuta de la universitati: E o politica haiduceasca!
Taxe / taxa monitorul oficial
Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) din Iasi a anuntat ca va ataca in contencios administrativ prevederea ordonantei de urgenta care obliga universitatile sa plateasca statului o taxa de 5% din veniturile in valuta, reprezentand taxele obtinute de la studentii straini. Rectorul UMF Iasi, Vasile Astarastoae, a precizat ca aceasta ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei taxa monitorul oficial . Această zonă va concentra articolele categoriei Taxe din Ziare.Com care au subiectul principal: taxa monitorul oficial.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - taxa monitorul oficial, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Taxe , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.