Ziare.com

Bucuresti: Sectoarele 2 si 6 propun majorarea cu 20% a unor impozite si taxe locale

Miercuri, 02 Noiembrie 2011, ora 15:21

   

Bucuresti: Sectoarele 2 si 6 propun majorarea cu 20% a unor impozite si taxe locale
Sectoarele 2 si 6 ale Capitalei au trimis municipalitatii propuneri de majorare cu 20% a unor taxe si impozite locale, in 2012, conform unui raport de specialitate intocmit de Directia Venituri din Primaria Capitalei.

"Directia Venituri Buget Local Sector 2 considera oportuna majorarea cu 20% a impozitelor si taxelor si reinstituirea taxei hoteliere. Serviciul Public pentru Finante Publice Locale Sector 6 propune majorarea cu 20% a taxei pentru utilizarea locurilor publice cu unitati de alimentatie publica si terase de vara si a taxei pentru utilizarea locurilor publice pentru activitatea de comercializare a produselor alimentare si nealimentare (inclusiv comercializarea de flori)", se arata in raport.

Propunerile sectoarelor au fost facute la solicitarea Directiei Venituri, in vederea intocmirii proiectului de hotarare a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) privind nivelul impozitelor si taxelor locale pe 2012.

Sectorul 4 a comunicat ca lasa la latitudinea CGMB stabilirea nivelului taxelor si impozitelor, in timp ce sectoarele 1, 3 si 5 nu au trimis propunerile solicitate.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Potrivit proiectului CGMB, nivelul impozitelor si taxelor locale nu va fi modificat in 2012, cu exceptia impozitelor pe cladirile care nu au fost reevaluate in ultimii trei, respectiv cinci ani, care ar urma sa fie majorate cu 10%, respectiv 30%.

Sursa: rNews

Articol citit de 1455 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Se pare ca lui ....

...ontanu si Poteras nu le ajung banii! Sa ceara de la Udrea ...vad ca a iesit pe piata!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor