Ziare.com

Taxele in Piata Rahova, incasate prin intermediul unui sistem wireless

Joi, 21 Februarie 2013, ora 21:15

   

Taxele in Piata Rahova, incasate prin intermediul unui sistem wireless
Administratia Pietelor Sector 5 a implementat din acest an un sistem modern de incasare a taxelor in Piata Rahova care utilizeaza sistemul wireless la emiterea chitantelor.

Directorul general al Administratiei Pietelor, Adrian Popescu, a declarat, joi, ca odata cu implementarea acestui sistem se emit si legitimatii cu un cod de bare care se scaneaza de catre incasatori. Acestia au dispozitive portabile legate prin Internet la serverul central al administratiei pietelor si emit chitantele.

"Niciun comerciant din Piata Rahova nu poate plati taxa decat prin intermediul legitimatiei cu codul de bare, care este emisa doar celor care detin certificate de producatori sau sunt societati comerciale. Incasatorii vin si scaneaza cu dispozitivul wireless codul de bare si fac incasarea. Cu o imprimanta portabila se emit chitantele pe loc", a spus Popescu.

Acest sistem modern de incasare a taxelor aduce si beneficii pentru administratie.

"Stim in timp real numarul de producatori din piata, nu se mai completeaza gresit chitantele care sa fie apoi anulate. Se scoate un singur raport cu care se predau banii de catre incasator. Sunt beneficiile tehnologiei, rapiditate, control, rapoarte scoase in orice clipa. Stim incasarile pe zile", a completat Popescu.

Softul implementat in Piata Rahova a fost comandat special de conducerea Administratiei Pietelor Sector 5.

Taxele percepute comerciantilor sunt cele pentru inchirierea tarabelor, inchirierea cantarelor si de rezervare lunara a tarabelor.
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1879 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Acum au aflat si...

... hackerii!
Mistooo!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor