Ziare.com

Taxele si impozitele locale pot fi platite in centrele comerciale. Vezi conditiile

Joi, 07 Martie 2013, ora 16:42

   

Taxele si impozitele locale pot fi platite in centrele comerciale. Vezi conditiile
Taxele si impozitele locale pentru sectoarele 2, 3 si 4 din Bucuresti, precum si din Cluj-Napoca si Targu Mures, pot fi platite cu cardul in noua locatii special deschise in centre comerciale, in perioada 4 - 31 martie.

Voluntari de la banci si primarii vor asista contribuabilii la standurile special deschise zilnic, intre orele 16.00 - 20.00, in urma unui parteneriat intre Visa Europe, bancile membre din Romania si primarii, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Locatiile in care se pot efectua platile sunt:

- Real Vitan, Auchan Titan, Real Theodor Pallady si Cora Pantelimon din sectorul 3, Bucuresti;
- Sun Plaza Mall si Piata Progresul Nou din sectorul 4, Bucuresti;
- Carrefour Colentina din sectorul 2, Bucuresti;

- Iulius Mall din Cluj-Napoca;
- Promenada Mall din Targu-Mures.

Plata taxelor si impozitelor locale se poate face in locatiile mentionate cu orice tip de card bancar, cu ajutorul aceluiasi sistem informatic disponibil si la adminsitratiile fiscale.

Aveti nevoie, prin urmare, de actul de identitate, pentru a afla suma de plata, existand posibilitatea de a plati integral sau partial.

Totodata, taxele si impozitele locale pot fi platite cu cardul la 18 infochioscuri instalate in supermarket-urile si mall-urile din sectoarele 2 si 6 din Bucuresti si Ploiesti. Procedura de plata a taxelor si impozitelor la infochiscuri presupune scanarea actului de identitate al contribuabilului pentru afisarea sumelor de plata si introducerea unui card bancar pentru achitarea partiala sau integrala a obligatiilor fiscale.

Potrivit unui sondaj realizat de GfK Romania, in 2012, la initiativa Visa Europe, unul din trei romani considera ca plata taxelor este un proces dificil, din cauza birocratiei, a programului greu de respectat al administratiilor locale si a timpului indelungat necesar efectuarii platilor.

T.B.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1688 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor