Taylor Swift și-a făcut un selfie cu Prințul William, care a venit la concertul ei pe Wembley FOTO

Sambata, 22 Iunie 2024, ora 18:55
2948 citiri
Taylor Swift și-a făcut un selfie cu Prințul William, care a venit la concertul ei pe Wembley FOTO
Taylor Swift, prințul William, prinţul George şi prinţesa Charlotte FOTO X /The Prince and Princess of Wales

Cu ocazia unui concert în Marea Britanie, Taylor Swift s-a întâlnit cu o parte din familia regală și a făcut un selfie alături de prinţul William, prinţul George şi prinţesa Charlotte. Fotografia a fost făcută în culisele concertului susținut de artistă la Londa vineri, 21 iunie.

Palatul Kensington a postat pe X o fotografie a trioului regal împreună cu artista, în culise, înainte de concertul de vineri seară.

"Mulţumim Taylor Swift pentru o seară minunată!", se arată în mesajul de lângă fotografie.

Pentru prinţul William, faptul că şi-a dus cei doi copii mai mari la cel mai important spectacol din oraş a fost o modalitate de a câştiga "maximum de puncte de tată" cu ocazia împlinirii a 42 de ani. A fost o săptămână încărcată pentru el, deoarece tocmai sosise cu avionul din Germania, unde a asistat în seara precedentă la meciul Angliei cu Danemarca de la Euro 2024.

Swift a postat apoi un alt selfie, în care iubitul ei Travis Kelce i s-a alăturat grupului.

"La mulţi ani M8! Spectacolele de la Londra au un început splendid", se arată în mesajul ei.

Catherine, prinţesa de Wales, a rămas acasă cu prinţul Louis, în vârstă de şase ani.

Prinţul William şi senzaţia pop Swift, în vârstă de 34 de ani, se cunosc de peste un deceniu. În 2013, amândoi au urcat pe scenă la un eveniment caritabil la Palatul Kensington pentru a interpreta Livin' On A Prayer cu Jon Bon Jovi.

Șoșoacă vrea să ducă un preot să sfințească Parlamentul European. "Aici se întâlnesc dracii" VIDEO
Șoșoacă vrea să ducă un preot să sfințească Parlamentul European. "Aici se întâlnesc dracii" VIDEO
Politico a scris despre Diana Șoșoacă, aleasa României în Parlamentul European, căreia i-a făcut o descriere succintă. Conform cunoscutului site, Șoșoacă este liderul excentric al...
Iohannis tras la răspundere de USR după ce a lipsit la dineul șefilor de stat din NATO. "A mers în vacanţă la Neptun/Dispreţ faţă de români"
Iohannis tras la răspundere de USR după ce a lipsit la dineul șefilor de stat din NATO. "A mers în vacanţă la Neptun/Dispreţ faţă de români"
Absența lui Klaus Iohannis de la dineul şefilor de stat ale ţărilor membre NATO i-a deranjat pe cei de la USR, care au cerut miercuri, 17 iulie, ca președintele să explice public, fără...
#taylor swift familia regala , #Marea Britanie
  1. Ce a lipsit din „discursul regelui“. Cinci mari probleme pe care guvernul laburist britanic trebuie să le rezolve
  2. Un val de jafuri a pus pe jar poliția suedeză. Deși zeci de locuințe au fost sparte în centrul capitalei Stockholm, nu există niciun suspect
  3. Strigătul disperat al fermierilor: „E totul uscat. Ne vom duce toate animalele la abator”. „Ar trebui să nu stăm la mâna Comisiei Europene”
  4. Liderul extremei drepte din PE a votat împotriva rezoluției de susținere a Ucrainei. "Fragilizează unitatea europeană"
  5. Una dintre gărzile de corp care au intervenit în timpul tentativei de asasinat asupra lui Trump este o rusoaică
  6. Atac dur la adresa lui Biden al unui înalt oficial american. "E doar o marionetă. O unealtă prin care stânga își impune agenda"
  7. Un britanic este noul reprezentant al Alianței Nord-Atlantice în Ucraina. Cine este el și care este scopul trimiterii sale la Kiev
  8. Trump renunță la diplomație. Taiwanul trebuie să plătească pentru că SUA îl apără. "Nu suntem diferiţi de o companie de asigurări"
  9. Angela Merkel împlinește 70 de ani: omagii şi regrete
  10. Motivul pentru care Loredana a plecat de la X Factor: ”Cu părere de rău vă anunț”