Andreea Balan, implicata intr-un scandal monstru: Nu are voce

Luni, 10 Noiembrie 2014, ora 22:03
7700 citiri
Andreea Balan, implicata intr-un scandal monstru: Nu are voce
Foto: Facebook/Andreea Balan

Andreea Balan este implicata intr-un nou conflict, dupa ce impresarul Marius Gavrila - acesta se ocupa de turneul Mix Music Evo, din care au facut parte in ultimii ani cantareata si Keo - a acuzat-o ca nu are voce si ca este o persoana foarte rea.

"Eu am tinut mult la Andreea, este o fata muncitoare, i-am dat o gramada de spectacole si de bani. Numai ca, nu multi stiu, dar ea nu are voce, este mai degraba doar o buna dansatoare. In plus, dupa ce s-a despartit de Keo, a vorbit urat la adresa lui si a lui Misty.

El n-o mai iubea de mult timp, chiar i-a zis si in fata ca s-a indragostit de Misty, dar ea, orgolioasa, de fel, a vrut sa-l tina pe loc", a declarat impresarul Marius Gavrila, pentru Click

Acesta a precizat ca a rugat-o pe Andreea sa nu mai vina la televizor sa vorbeasca despre problemele personale, dar ca ea nu a vrut.

"Am avut o intalnire de cateva ore cu Balanca si cu Keo, i-am rugat sa puna punct mascaradei de la tv. El a ascultat, ea nu. Prin urmare, am incetat contractul cu ea, nu va mai colabora cu mine, implicit cu Mix Music. Am luat-o pe Misty, mai ales ca are o voce mult mai buna decat Andreea", a adaugat impresarul.

Deranjata de declaratiile acestuia, cantareata a reactionat, luni, pe pagina de Facebook Andreea Balan.

Artista a spus ca de trei ani de zile a mers in turneu Mix Musix Evo, dar ca pe un pret mult mai mic, nu cum a spus Gavrila, si anume 2.500 de euro pentru fiecare spectacol.

Jurata emisiunii "Te cunosc de undeva" a explicat si de ce a incetat colaborarea cu organizatorul turneului.

Andreea Balan, facuta praf: Nerusinata! Ai innebunit si tu! (Foto)

"Deoarece mi s-a cerut si nu am putut sa ofer exclusivitate acestei companii pe zona de impresariat, directorul acesteia arunca cu vorbe urate si ma terfeleste in ultimul hal cu minciuni despre viata mea personala care nu au nicio legatura cu realitatea", a spus ea, dupa ce impresarul a sustinut ca Andreea Balan a incetat colaborarea cu el pentru ca a coptat-o in echipa turneului pe Misty, actuala iubita a lui Keo.

Fosta componenta a trupei Andre a adaugat ca este lipsit de etica sa ataci o persoana cu care timp de trei ani ai colaborat exceptional.

"Adica trei ani am fost extraordinara, am avut cel mai tare show, am avut o voce buna si acum de fapt nu mai sunt asa tare doar pentru ca nu am vrut sa semnez un contract de exclusivitate. Oamenii din industria muzicala stiu despre cine si ce vorbesc. Sper ca si publicul larg sa inteleaga", a punctat Andreea Balan.

De asemenea, Marius Gavrila a spus, tot pentru Click ca artista ar fi vrut sa se sinucida dupa ce in presa s-a anuntat ca fostul sau iubit, Keo, s-ar fi logodit cu Misty.

Si aceste acuzatii au fost comentate de frumoasa blonda pe o retea de socializare.

"Viata e cel mai frumos cadou pe care l-am primit. NICIODATA nu mi-a trecut prin cap sa-mi iau viata. Traiesc atat de multe lucruri frumoase si gasesc mereu speranta incat nu exista nicio problema fara rezolvare. Nu incurajez pe nimeni sa ia in seama ce apare in presa, totul fiind fals.

Anul acesta am invatat mai mult ca niciodata ca exista oameni care ar inventa orice ca sa se promoveze pe spatele muncii mele. E gresit sa crezi ca toti oamenii sunt la fel de buni ca tine", a scris ea pe pagina de Facebook Andreea Balan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Andreea Balan scandal Marius Gavrila, #Andreea Balan Marius Gavrila, #Andreea Balan Facebook , #Andreea Balan