Yale Linus L2: încuietoarea inteligentă cu care îți încui casa direct de pe telefon. La ce preț este disponibilă

Duminica, 14 Aprilie 2024, ora 04:25
3750 citiri
Yale Linus L2: încuietoarea inteligentă cu care îți încui casa direct de pe telefon. La ce preț este disponibilă
Încuietoare inteligentă FOTO / Yale

Yale, companie recunoscută pe plan global pentru soluțiile sale de securitate, a anunțat lansarea unei noi încuietori inteligente pe piața din România. Noua generație, numită Linus L2, promite să ofere utilizatorilor un grad superior de securitate.

Linus L2 vine cu o serie de funcții inovatoare care răspund nevoilor contemporane, inclusiv posibilitatea de a bloca sau debloca ușa automat. Încuietoarea se activează automat atunci când ușa se închide și detectează apropierea utilizatorului pentru a debloca accesul fără necesitatea unei chei fizice. Mai mult, încuietoarea poate fi setată să se blocheze sau deblocheze automat la ore prestabilite, facilitând accesul în momentele zilnice de rutină și asigurând o securitate crescută pe timpul nopții.

Cu ce funcții vine încuietoarea Yale Linus L2

Potrivit unui sondaj citat de Yale, 64% dintre europeni consideră că o încuietoare inteligentă ar crește securitatea locuinței lor. Această percepție subliniază tendința crescătoare de a adopta tehnologii smart pentru îmbunătățirea securității domestice.

Încuietoarea inteligentă Linus L2 este acum echipată cu Wi-Fi încorporat, eliminând necesitatea achiziționării unui dispozitiv suplimentar pentru conectivitatea la distanță. Aceasta permite utilizatorilor să verifice și să controleze starea încuietorii direct din aplicația Yale Home, chiar și atunci când nu sunt acasă.

De asemenea, Linus L2 permite integrarea cu alte dispozitive inteligente Yale, cum ar fi Yale Dot. Acest accesoriu permite deblocarea sau blocarea ușii prin simpla atingere cu telefonul mobil, fără a fi necesară deschiderea aplicației.

Pe lângă funcționalitățile avansate, noua încuietoare inteligentă este și mai compactă și sustenabilă, folosind cu 20% mai puțin material decât modelul anterior. Încuietoarea este alimentată de un acumulator reîncărcabil, oferind până la șase luni de autonomie pe o singură încărcare, cu notificări pentru reîncărcare atunci când bateria ajunge la nivel minim.

Disponibilă la retailerii locali, Yale Linus L2 are un preț de aproximativ 1.119 lei.

Quarterly Report - Editia 4

AMD se pregătește să lanseze noua serie de procesoare Ryzen 9000 „Granite Ridge”. Ce oferă nou
AMD se pregătește să lanseze noua serie de procesoare Ryzen 9000 „Granite Ridge”. Ce oferă nou
AMD accelerează lansarea noii serii de procesoare Ryzen 9000 „Granite Ridge” pentru PC-uri desktop, surse de încredere indicând că aceste procesoare ar putea fi disponibile în magazine...
WhatsApp anunță noi funcții importante pe platforma sa de mesagerie
WhatsApp anunță noi funcții importante pe platforma sa de mesagerie
WhatsApp a adăugat o nouă funcționalitate prin care utilizatorii pot seta mesaje de status în formă audio, cu o durată maximă de 60 de secunde. Această opțiune este disponibilă pentru...
#tehnologie, #gadget, #locuinta , #gadget