Yale Linus L2: încuietoarea inteligentă cu care îți încui casa direct de pe telefon. La ce preț este disponibilă

Duminica, 14 Aprilie 2024, ora 04:25
3750 citiri
Yale Linus L2: încuietoarea inteligentă cu care îți încui casa direct de pe telefon. La ce preț este disponibilă
Încuietoare inteligentă FOTO / Yale

Yale, companie recunoscută pe plan global pentru soluțiile sale de securitate, a anunțat lansarea unei noi încuietori inteligente pe piața din România. Noua generație, numită Linus L2, promite să ofere utilizatorilor un grad superior de securitate.

Linus L2 vine cu o serie de funcții inovatoare care răspund nevoilor contemporane, inclusiv posibilitatea de a bloca sau debloca ușa automat. Încuietoarea se activează automat atunci când ușa se închide și detectează apropierea utilizatorului pentru a debloca accesul fără necesitatea unei chei fizice. Mai mult, încuietoarea poate fi setată să se blocheze sau deblocheze automat la ore prestabilite, facilitând accesul în momentele zilnice de rutină și asigurând o securitate crescută pe timpul nopții.

Cu ce funcții vine încuietoarea Yale Linus L2

Potrivit unui sondaj citat de Yale, 64% dintre europeni consideră că o încuietoare inteligentă ar crește securitatea locuinței lor. Această percepție subliniază tendința crescătoare de a adopta tehnologii smart pentru îmbunătățirea securității domestice.

Încuietoarea inteligentă Linus L2 este acum echipată cu Wi-Fi încorporat, eliminând necesitatea achiziționării unui dispozitiv suplimentar pentru conectivitatea la distanță. Aceasta permite utilizatorilor să verifice și să controleze starea încuietorii direct din aplicația Yale Home, chiar și atunci când nu sunt acasă.

De asemenea, Linus L2 permite integrarea cu alte dispozitive inteligente Yale, cum ar fi Yale Dot. Acest accesoriu permite deblocarea sau blocarea ușii prin simpla atingere cu telefonul mobil, fără a fi necesară deschiderea aplicației.

Pe lângă funcționalitățile avansate, noua încuietoare inteligentă este și mai compactă și sustenabilă, folosind cu 20% mai puțin material decât modelul anterior. Încuietoarea este alimentată de un acumulator reîncărcabil, oferind până la șase luni de autonomie pe o singură încărcare, cu notificări pentru reîncărcare atunci când bateria ajunge la nivel minim.

Disponibilă la retailerii locali, Yale Linus L2 are un preț de aproximativ 1.119 lei.

Quarterly Report - Editia 4

Poco lansează prima sa tabletă: Poco Pad. Cu ce specificații vine și cât costă
Poco lansează prima sa tabletă: Poco Pad. Cu ce specificații vine și cât costă
Sub-brandul Xiaomi, Poco, cunoscut pentru succesul înregistrat pe piața smartphone-urilor din 2018, a lansat recent prima sa tabletă, denumită Poco Pad. Această lansare marchează extinderea...
China anunță un nou fond de investiții de 47 de miliarde de dolari pentru industria semiconductoarelor
China anunță un nou fond de investiții de 47 de miliarde de dolari pentru industria semiconductoarelor
China a dezvăluit un nou fond de investiții destinat îmbunătățirii industriei sale de semiconductori, conform unor documente oficiale citate de Reuters. Fondul, în valoare de 47 de miliarde...
#tehnologie, #gadget, #locuinta , #gadget