Cele mai bune telefoane mobile în 2023

Advertorial
Luni, 06 Martie 2023, ora 18:32
37532 citiri
Cele mai bune telefoane mobile în 2023
FOTO: unsplash.com

Anul 2023 aduce pentru iubitorii de smartphone unele dintre cele mai așteptate modele, iar dacă și tu te numeri printre aceștia, atunci pregătește-te să descoperi noile design-uri oferite de branduri precum Samsung, Apple, OnePlus și multe altele. De la procesoare plus performante, la camere foto perfecte pentru vlogging, încărcare rapidă și nu numai, noile telefoane mobile te vor încânta cu siguranță datorită funcțiilor oferite!

OnePlus

Telefoanele accesibile de la OnePlus le aduc pe acestea în topul celor mai îndrăgite și utilizate modele de smartphone din prezent; punând totodată în prim plan funcții moderne și versatile, potrivite pentru orice tip de client!

OnePlus 11 5G este modelul pe care-l așteaptă toată lumea în 2023! El este deja disponibil în China, fiind lansat la nivel global în data de 7 februarie. Noul model este perfect pentru iubitorii de jocuri video, cât și pentru persoanele business și nu numai, dar și pentru cei care adoră o cameră foto de calitate!

Oferă ecran OLED de 6,7 inchi, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, RAM de 12 sau 16 GB, camerele foto: selfie: 16 MP, F/2.4 și cameră spate: Sony IMX890, 50 MP, f/1.8, OIS + ultrawide Sony IMX581, 48 MP, f/2.2 + telephoto Sony IMX709, 32 MP RGBW. Oneplus 11 este disponibil în două culori atractive Green și Endless Black.

Samsung

După cum deja probabil te-ai obișnuit, Samsung aduce publicului anual modele noi, perfecte pentru orice buget și utilizator, iar 2023 nu face excepție! Unul dintre smartphone-urile noi apărute de la Samsung este Galaxy A54 5G. Modelul pune la dispoziție o cameră triplă pe spate, ecran de 6,4 inchi și numeroase alte facilități ale momentului!

Un alt model de la Samsung este Galazy Z Fold 5, un design mult așteptat ce captează întotdeauna atenția utilizatorilor datorită funcției pliabile: transformându-se din smartphone în tabletă. S-ar putea ca viitorul model Z Fold 5 să aibă un design special pentru stiloul S Pen, cât și alte îmbunătățiri la sistemul de operare, componentele hardware și, bineînțeles, la camera foto.

Huawei

Nici brandul Huawei nu se oprește din a încânta utilizatorii cu modele noi de smartphone, iar printre acestea se află P60 Pro, un design emblematic și mult așteptat! Modelul va avea chipset Snapdragon 8+ Gen 1, cu cameră principală de 60MP, fiind disponibil într-o gamă extinsă de culori, precum: rose gold, orange, blue, black, grey și white.

Google

Google va lansa în vara anului 2023 noul model de smartphone, respectiv Pixel 7A. Telefonul va avea încărcare wireless, perfectă pentru persoanele care doresc un plus de libertate, display cu rată de refresh de 90Hz și un design aparte, însă emblematic pentru brand. El poate avea între 8 și 16GB RAM, o cameră pricipală de 50MP și, nu în ultimul rând, va avea un preț atractiv pentru toate funcțiile moderne pe care le oferă!

Xiaomi

Xiaomi lansează în anul 2023 două modele mult așteptate: 13 și 13 Pro. Dacă vrei, bineînțeles, smartphone-ul cu cele mai bune funcții, atunci 13 Pro este cel de care ai nevoie! Xiaomi 13 Pro oferă display OLED cu protecție Corning Gorilla Glass Victus, memorie internă de 28 sau 256 GB și între 8 și 12 GB, cameră principală triplă, de minim 50 MP ș cu funcții: leica lens, Dual-LED dual-tone flash, HDR și panoramă.

Orientează-te către telefonul mobil perfect pentru tine, indiferent de brandul acestuia. Ține cont de activitățile pe care le ai cotidian, cât și de aplicațiile folosite: mobile games, aplicații de banking, scris, editat etc., așadar vei putea opta întocmai pentru modelul ce pune la dispoziție caracteristicile potrivite!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară. Această mișcare a...
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
#telefoane mobile, #telefoane, #cele mai bune telefoane mobile , #telefoane mobile