Temperatura apei mării în Grecia, în funcție de regiune

Joi, 23 Iunie 2022, ora 19:28
5896 citiri
Temperatura apei mării în Grecia, în funcție de regiune
Atena, Grecia FOTO Unsplash

Grecia este destinația ideală pentru concediile de vară, iar datorită faptului că este însorită o bună parte din an, sezonul estival se întinde pe o perioadă mai lungă. Puteți face plajă și intra în apă chiar și în lunile mai sau octombrie, în funcție de noroc.

Turiștii se întreabă adesea care este temperatura apei înainte să ajungă, iar acest lucru poate fi verificat în timp real pe seatemperature.info, pentru toate regiunile Greciei.

De exemplu, joi, 23 iunie, valorile arată astfel:

Insulele Egee

Temperatura apei mării în insulele Egee trece de 20°C, suficient pentru o baie confortabilă. Cea mai ridicată temperatură a mării din Insulele Egee este astăzi de 24,7°C (în Kameiros), iar cea mai scăzută temperatură a apei este de 21,4°C (Myrina).

Macedonia Centrală

Cea mai ridicată temperatură a mării din Macedonia Centrală este astăzi de 25,9°C (în Salonic), iar cea mai rece este de 24°C (Sithonia).

Ciclade

Cea mai caldă temperatură a mării în Ciclade astăzi este de 23,6 °C (în Milos), iar cea mai rece temperatură a apei este de 22,6 °C (Mykonos).

Halkidiki

Cea mai caldă temperatură a mării în Halkidiki este astăzi de 25,3°C (în Ormos Panagias), iar cea mai rece temperatură a apei este de 24°C (Sithonia).

Insula Kos

Cea mai caldă temperatură a mării din Insula Kos astăzi este de 23,4°C (în Agios Fokas), iar cea mai rece temperatură a apei este de 22,1°C (Kefalos).

Peloponez

Cea mai caldă temperatură a mării în Peloponez este astăzi de 25,3°C (în Epidavros), iar cea mai rece temperatură a apei este de 23,4°C (Xylokastro).

Samothrace

Cea mai caldă temperatură a mării în Samothrace astăzi este de 23,4°C (în Kamariotissa), iar cea mai rece temperatură a apei este de 23,4°C (Kamariotissa).

Tesalia

Cea mai caldă temperatură a mării în Tesalia astăzi este de 25°C (în Volos), iar cea mai rece temperatură a apei este de 23,7°C (Nea Mesagkala).

Attica

Cea mai caldă temperatură a mării în Attica astăzi este de 25,3°C (în Agistri), iar cea mai rece temperatură a apei este de 22,8°C (Atena).

Corfu

Cea mai caldă temperatură a mării în Corfu astăzi este de 25,7°C (în Barbati), iar cea mai rece temperatură a apei este de 23,9°C (Sidari).

Macedonia de Est și Tracia

Cea mai caldă temperatură a mării din Macedonia de Est și Tracia astăzi este de 24,5°C (în Skala Prinos), iar cea mai rece temperatură a apei este de 22,3°C (Aliki).

Insulele Ionice

Cea mai caldă temperatură a mării din Insulele Ionice astăzi este de 25,7°C (în Barbați), iar cea mai rece temperatură a apei este de 23,9°C (Sidari).

Insula Lefkada

Cea mai caldă temperatură a mării din insula Lefkada astăzi este de 25,1°C (în Ligia), iar cea mai rece temperatură a apei este de 24,2°C (Mikros Gialos).

Pieria

Cea mai caldă temperatură a mării în Pieria astăzi este de 25,4°C (în Paralia), iar cea mai rece temperatură a apei este de 24,6°C (Platamonas).

Santorini

Cea mai caldă temperatură a mării în Santorini astăzi este de 23,8°C (în Akrotiri), iar cea mai rece temperatură a apei este de 23,2°C (Kamari).

Vestul Greciei

Cea mai caldă temperatură a mării din vestul Greciei este astăzi de 25°C (în Katakolon), iar cea mai rece temperatură a apei este de 23,5°C (Nafpaktos).

Grecia Centrală

Cea mai caldă temperatură a mării din Grecia Centrală este astăzi de 25°C (în Khalkis), iar cea mai rece temperatură a apei este de 23,3°C (Galaxidi).

Creta

Cea mai caldă temperatură a mării în Creta astăzi este de 24,8°C (în Rethymno), iar cea mai rece temperatură a apei este de 23,1°C (Elafonisi).

Epir

Cea mai caldă temperatură a mării din Epir astăzi este de 26,4°C (în Koronisia), iar cea mai rece temperatură a apei este de 24,4°C (Lichnos).

Evia

Cea mai caldă temperatură a mării în Evia astăzi este de 25°C (în Khalkis), iar cea mai rece temperatură a apei este de 23,4°C (Karystos).

Kefalonia

Cea mai caldă temperatură a mării în Kefalonia astăzi este de 25,2°C (în Fiskardo), iar cea mai rece temperatură a apei este de 24,4°C (Argostoli).

Sporades de Nord

Cea mai caldă temperatură a mării în Sporades de Nord este astăzi de 24,5°C (în Panormos), iar cea mai rece temperatură a apei este de 23°C (insula Skyros).

Insula Rodos

Cea mai caldă temperatură a mării din Insula Rodos astăzi este de 24,7°C (în Kameiros), iar cea mai rece temperatură a apei este de 22,3°C (Monolithos).

Insula Thassos

Cea mai caldă temperatură a mării din Insula Thassos astăzi este de 24,5°C (în Skala Prinos), iar cea mai rece temperatură a apei este de 22,3°C (Aliki).

Zante

Cea mai caldă temperatură a mării în Zante astăzi este de 25,1°C (în Zakynthos), iar cea mai rece temperatură a apei este de 24,4°C (Navagio).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#temperatura apa Grecia, #vacanta grecia, #mare grecia , #Grecia