Djokovici, in finala Australian Open dupa un meci dramatic cu Murray

Vineri, 27 Ianuarie 2012, ora 15:30
9886 citiri
Djokovici, in finala Australian Open dupa un meci dramatic cu Murray

Novak Djokovici s-a calificat vineri dupa-amiaza in semifinalele turneului Australian Open. Numarul 1 mondial in clasamentul ATP l-a invins in semifinale pe scotianul Andy Murray, in cinci seturi, cu 6-3, 3-6, 6-7, 6-1, 7-5, la capatul unui meci ce a durat patru ore si 51 de minute.

Djokovici si Murray au oferit un meci de-a dreptul senzational, cu multe rasturnari de scor si executii spectaculoase. O partida demna de o semifinala de Grand Slam.

Cu siguranta, cel mai dramatic set a fost ultimul, in care Murray a facut break pe serviciul de set al lui Djokovici, pentru ca apoi scotianul sa iroseasca trei mingi de un nou break. Sarbul a rezistat insa si a castigat dupa aceea pe serviciul lui Murray si s-a impus.

A fost cea de-a 11-a confruntare intre cei doi si cea de-a opta victorie pentru Nole.

In finala, Nole va da piept cu spaniolul Rafael Nadal, care a ajuns in ultimul act al competitiei de la Melbourne dupa ce l-a invins joi in semifinale pe Roger Federer.

Nadal l-a rapus din nou pe Federer, la Australian Open

Finala de la Melbourne e programata duminica si va fi transmisa in direct de site-ul Ziare.com.

Ati putut urmari, in format LIVE text, pe site-ul Ziare.com, a doua semifinala de la Australian Open, dintre Novak Djokovici si Andy Murray.

Desfasurarea partidei:

Djokovici - Murray 6-3, 3-6, 6-7, 6-1, 7-5

al cincilea set: Djokovici s-a impus dupa un set de-a dreptul dramatic si s-a calificat in finala.

al patrulea set: Nole s-a impus fara probleme in setul cu numarul 4 si a egalat situatia la seturi. Castigatorul va fi decis in ultimul set.

al treilea set: La capatul unui set de-a dreptul formidabil, cu multe rasturnari de situatie si care a durat 88 de minute (!), Andy Murray s-a impus in tie-break, cu 7-4.

al doilea set: Dupa un inceput echilibrat, cu breakuri de ambele parti, scotianul a fost mai precis si a egalat situatia la seturi.

primul set: Numarul 1 mondial s-a impus fara probleme in acest prim set, lasand senzatia ca nu va avea mari probleme in a avansa in finala.

*partida a inceput la ora 10:47

INFO: Partida se disputa in formatul 3 seturi din 5.

INFO: Pana in semifinale, cei doi au trecut de:

Novak Djokovici:

primul tur: Paolo Lorenzi (6-2, 6-0, 6-0)

al doilea tur: Santiago Giraldo (6-3, 6-2, 6-1)

al treilea tur: Nicolas Mahut (6-0, 6-1, 6-1)

optimi: Lleyton Hewitt (6-1, 6-3, 4-6, 6-3)

sferturi: David Ferrer (6-4, 7-6, 6-1)

Andy Murray:

primul tur: Ryan Harrison (4-6, 6-3, 6-4, 6-2)

al doilea tur: Edouard Roger-Vasselin (6-1, 6-4. 6-4)

al treilea tur: Michael Llodra (6-4, 6-2, 6-0)

optimi: Mikhail Kukushkin (6-1, 6-1, 1-0 - abandon)

sferturi: Kei Nishikori (6-3, 6-3, 6-1)

INFO: Este cea de-a 11-a confruntare dintre Djokovici si Murray. Pana acum, sarbul s-a impus de 6 ori, in timp ce scotianul a castigat 4 dispute.

INFO Anul trecut, cei doi s-au intalnit in finala competitiei australiene, cand Djokovici s-a impus in trei seturi (6-4, 6-2, 6-3) si si-a adjudecat trofeul.

INFO: Castigatorul va da piept in finala cu spaniolul Rafael Nadal, care l-a invins joi in semifinale pe Roger Federer.

Australian Open 2012 se joaca in perioada 16-29 ianuarie.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Djokovici Murray semifinala LIVE, #Djokovici Murray Australian Open , #Australian Open