Ziare.com

Faza zilei in tenis: A fost legal? (Video)

Joi, 01 Octombrie 2015, ora 21:42

   

Faza zilei in tenis: A fost legal? (Video)
Faza zilei in tenis vine de la turneul challenger de la Tiburon, acolo unde americanul Sekou Bangura si germanul Dustin Brown au fost implicati intr-unul dintre cele mai surprinzatoare schimburi de mingi.

La scorul de 1-1 si 30-30, pe serviciul sau, neamtul Brown a "pus" o scurta in terenul adversarului sau.

Acesta a ajuns la minge si a trimis-o inapoi, iar Brown a incercat apoi o lovitura la corp, care a fost cumva trimisa inapoi in terenul sau.

Neamtul i-a spus arbitrului de scaun ca adversarul nu avea cum sa returneze in acest mod folosind doar racheta si ca sigur mingea i-a atins si corpul, insa plangerea sa a ramas fara efect pe tabela.

Cei de la TennsiNow se intreaba si ei daca returul lui Bangura a fost regulamentar.

"Am urmarit faza de aproape 50 de ori si ne intrebam daca a fost o lovitura legala sau nu?", noteaza sursa citata.



M.D.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre Brown video Bangura video Brown Bangura
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5878 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor