Victor Crivoi, umilit de Federatia Romana de Tenis

Vineri, 06 Aprilie 2012, ora 12:53
3289 citiri
Victor Crivoi, umilit de Federatia Romana de Tenis

Scandalul dintre conducerea Federatiei Romane de Tenis (FRT) si jucatorii care s-au aliat cu fostul capitan nejucator al echipei de Cupa Davis, Andrei Pavel, a atins noi cote.

Presedintele FRT, Ruxandra Dragomir, s-a razbunat pe jucatorii care au boicotat meciul cu Olanda, interzicandu-le sa se mai antreneze la Centrul National de Tenis.

Daca Marius Copil a fost informat prin intermediul unui e-mail ca nu mai beneficiaza de facilitatile oferite de FRT, Victor Crivoi a fost pur si simplu umilit de reprezentantii forului, care i-au refuzat accesul in salile de antrenamente, chiar si contra cost.

"Mi s-a refuzat accesul in sala de fitness de la Centrul National de Tenis pe motiv ca nu mai fac parte din echipa de Cupa Davis. Am vrut sa platesc si mi s-a spus sa fac o cerere care trebuie aprobata de Comitetul Director. Am facut-o si pe asta, insa raspunsul lor a fost ca imi trebuie o recomandare de la un antrenor federal acreditat CNT ca sa am acces in sala.

Sunt jucator profesionist de tenis, nu un om de pe strada. N-am mai intalnit in toata lumea ca unui sportiv de performanta sa i se refuze sa se antreneze, mai ales daca plateste, mai ales in tara lui si mai ales in domeniul public", a spus Crivoi pentru site-ul tennisone.ro.

Cei mai importanti jucatori de tenis ai Romaniei au refuzat convocarile pentru meciul cu Olanda din Cupa Davis dupa demiterea capitanului nejucator Andrei Pavel.

Prin urmare, Romania va infrunta Olanda cu un lot format din jucatori aproape necunoscuti, fara experienta in Cupa Davis.

Citeste si:
MRU prevestește prăbușirea PNL: „Carnavalul politic din ultimele trei luni se vede în scăderea dramatică în sondaje”
MRU prevestește prăbușirea PNL: „Carnavalul politic din ultimele trei luni se vede în scăderea dramatică în sondaje”
Fostul premier și fost șef al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, a vorbit public despre actuala criză politică din România precum și despre situația pandemică. Acesta e de părere că...
Ce a discutat Cioloș cu Iohannis la telefon pe tema formării noului Guvern
Ce a discutat Cioloș cu Iohannis la telefon pe tema formării noului Guvern
Premierul desemnat Dacian Cioloş a declarat vineri, 15 octombrie, că a vorbit cu preşedintele Klaus Iohannis şi i-a prezentat cum au decurs discuţiile pentru alcătuirea noului guvern. "Am...
Sursa: Ziare.com