Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Andrea Petkovici, despre Simona Halep si primele impresii despre Romania - Update

Miercuri, 13 Aprilie 2016, ora 11:38
4398 citiri
Andrea Petkovici, despre Simona Halep si primele impresii despre Romania - Update
Foto: fedcup.com

Jucatoarea germana de tenis Andrea Petkovici, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa la Cluj-Napoca, ca Simona Halep a invins-o in ultimele meciuri directe, dar spera sa poata sa-si ia revansa la intalnirea de Fed Cup.

"Am pierdut ultimele doua meciuri pe hard cu Halep, dar mereu am fost aproape. Sper ca acum, pe zgura, voi putea intoarce soarta. Simona Halep este una dintre cele mai bune jucatoare din lume si imi face o mare placere sa o urmaresc. Sala din Cluj este o surpriza placuta. Nu m-am asteptat sa fie asa de mare si atat de frumos amenajata. Terenul este excelent, iar eu iubesc sa joc pe zgura. Am fost foarte bine primiti. Eu nu am mai fost in Cluj, dar este o experienta noua si foarte placuta", a spus Petkovici, citata de News.ro

Capitanul nejucator al Germaniei, Barbara Rittner, a anuntat ca nu a stabilit cine va juca in meciurile de simplu, deoarece mai intai vrea sa stie care este starea de sanatate a liderului formatiei, Angelique Kerber:

"Ce pot sa cred despre aceasta intalnire decat ceea ce cred toti, ca va fi una extrem de echilibrata. Anterior ambele echipe au avut ghinion pierzand cu 2-3, iar acum cred ca va fi interesant si asteptan un tenis bun. Kerber va ajunge la Cluj in jurul orei 13.30. Ea s-a retras de la Charleston, dar speram ca va fi bine. Angelique nu s-a antrenat in ultimele zile, dar am vorbit si a spus ca are nevoie de cateva zile de odihna. De aceea nu am decis inca cine va juca la simplu, asteptam sa vorbim cu Kerber".

Jucatoarea Julia Goerges a afirmat ca meciurile de Fed Cup genereaza altfel de emotii. "Intotdeauna meciurile de Fed Cup se joaca cu salile pline. Aceasta sala este mai mare decat multe altele, dar noi trebuie sa ne facem jocul, indiferent de cati spectatori sunt. Meciurile de Fed Cup au alte emotii, alte sentimente si totul se ia de la zero", a precizat Goerges.

Petkovici, pentru presa din Germania: Am avut ghinion

Ocupanta locului 30 WTA a avut rezultate modeste in ultima perioada, insa da vina pe ghinion.

"In ultimele saptamani, am fost ghinionista. Am jucat bine la antrenamente, dar apoi am intrat pe teren si am pierdut meciuri pe care le aveam in mana", a spus Petkovici, citata de Tennisnet.

In acest an, Andrea Petkovici a castigat opt meciuri si a pierdut alte opt.

La ultimele trei turnee la care a participat, Indian Wells, Miami si Charleston, Petkovici a pierdut inca din primul meci.

Intalnirea din Fed Cup dintre Romania si Germania se va disputa pe 16 si 17 aprilie, la Cluj, in direct pe Ziare.com.

Din echipa nemtoaicelor fac parte Angelique Kerber, Andrea Petkovici, Annika Beck si Julia Goerges.

De partea cealalta, Romania va fi reprezentata de Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu si Alexandra Dulgheru.

C.S.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Andrea Petkovici Fed Cup, #Romania Germania Fed Cup , #Fed Cup