Ilie Nastase dezvaluie ce i-a transmis Ion Tiriac dupa infrangerea Romaniei in semifinalele Fed Cup

Miercuri, 24 Aprilie 2019, ora 13:31
22090 citiri
Ilie Nastase dezvaluie ce i-a transmis Ion Tiriac dupa infrangerea Romaniei in semifinalele Fed Cup
Foto: Hepta

Ilie Nastase a vorbit din nou despre infrangerea suferita de Romania in fata Frantei, in semifinalele Fed Cup.

Fostul mare tenismen roman a dezvaluit si o conversatie purtata cu Ion Tiriac, care a fost prezent la Rouen pentru a le urmari la lucru pe fetele pregatite de Florin Segarceanu.

"Tricolorele" au pierdut confruntarea cu Franta, insa Ilie Nastase transmite ca nu e cazul sa fim suparati.

"E obositor sa joci cat a jucat ea in ziua a doua, nu se astepta sa fie la dublu, e clar. Trebuie sa acceptam si infrangerile. Aici e problema, vorbeam si cu domnul Tiriac la telefon: noi suntem bucurosi numai cand castigam. Nu trebuie sa fim bucurosi ca am pierdut, dar nici sa nu ne intristam. O luam de la capat, sunt si altii in FED Cup, mai sunt si turnee de Grand Slam", a spus Ilie Nastase la Pro X.

Nastase considera ca Romania a avut si ghinion la Rouen, cu accidentarea Irinei Begu in meciul de simplu cu Pauline Parmentier, care a impiedicat-o, astfel, sa evolueze alaturi de Monica Niculescu la dublu.

"Ar fi fost bine sa avem 2 jucatoare ca Simona, nu? Bine, s-a accidentat si Begu si asta a fost. A fost foarte pe muchie meciul acesta. Asa cum am castigat in Cehia, la fel l-am pierdut pe acesta. Nu trebuie sa fim suparati. Eu nu am stat langa el, nu stiu cine era mai in forma, asta e decizia antrenorului, el stia cel mai bine. Am vazut si declaratiile Simonei ca antrenorul a luat toate deciziile si asa trebuia sa fie. Daca a fost o neinspiratie, nu ma bag sa spun, nu vreau sa-mi dau cu parerea", a precizat "Nasty".

"Frantuzoaicele au fost numarul 1 la dublu in urma cu cativa ani, nu au jucat cu un dublu fara performante. A fost bine ca a intrat Simona ca era increzatoare dupa meciul la simplu, dar daca erau Begu cu Niculescu (era mai bine), aveau niste rezultate in spate. Nu s-a ajuns sa joace ele si asta a fost. Nu stiu daca intra Buzarnescu la dublu facea mai mult", a conchis acesta.

Romania a fost invinsa dramatic de Franta, scor 3-2, in semifinalele editiei din 2019 a Fed Cup.

In meciul decisiv de dublu, Simona Halep si Monica Niculescu au pierdut dupa trei seturi extrem de disputate in fata perechii formate din Caroline Garcia si Kristina Mladenovic, cu 7-5, 3-6, 4-6.

In finala Fed Cup, Franta va da piept, in luna noiembrie, cu Australia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Ilie Nastase Fed Cup, #Ion Tiriac Fed Cup, #Romania Franta Fed Cup , #Fed Cup