Nadia Comaneci, despre Romania la Fed Cup si Simona Halep

Vineri, 22 Februarie 2019, ora 15:29
4350 citiri
Nadia Comaneci, despre Romania la Fed Cup si Simona Halep
Foto: Facebook/Nadia Comaneci

Nadia Comaneci a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca ar fi fantastic ca echipa de tenis a Romaniei, ajunsa in faza semifinalelor, sa castige trofeul Fed Cup, precizand ca Simona Halep isi doreste foarte mult acest lucru.

"Nu stiu daca ajung la Paris in perioada respectiva (n.r. - la meciul Franta - Romania din semifinalele Fed Cup) pentru ca am cateva evenimente la care trebuie sa particip si nu stiu cum le leg pe toate. Daca se potriveste vin. Dar incerc sa ajung la Roland Garros. Ar fi fantastic ca Romania sa castige Fed Cup, stiu ca Simona isi doreste foarte mult. Ar fi bine pentru sport, pentru Romania, e bine din toate punctele de vedere", a spus ea.

Nadia Comaneci a precizat ca se uita la meciurile Simonei Halep, dar nu le comenteaza cu ea.

"Simona nu ma suna sa imi ceara sfaturi, mai mult ne dam mesaje. Ea este ocupata mai mult cu turneele ei. Stie ca atunci cand am timp ma uit la meciurile ei. Am vazut si ieri meciul, mi-a parut rau, dar asta face parte din sport, o data castigi, o data pierzi. Insa eu nu comentez cu ea tehnica ei, pentru ca ea face acest sport de la 5 ani. E ca si cum ea ar veni sa imi spuna mie ce trebuie facut la Tsukahara, la sarituri. Deci nu intram in detalii de acest gen, este o amicitie de fete. Eu nu-i dau niciun sfat decat daca e legat de shopping, desi ea se descurca si acolo", a mentionat Nadia Comaneci.

"Stiu ca Simona vrea sa participe si la Jocurile Olimpice de la Tokyo. E foarte bine, pentru ca ar fi o medalie pe care si-ar pune-o langa trofeele castigate de ea pana acum", a adaugat fosta gimnasta.

Intrebata daca stie de faptul ca Alexandru Mitrita va evolua in campionatul de fotbal al Statelor Unite ale Americii dupa transferul la New York City FC, Nadia Comaneci a raspuns: "Nu stiam. Dar e extraordinar sa vina un sportiv roman sa joace in Statele Unite. L-am avut si pe Ghita Muresan in NBA, e fantastic. Le da copiilor o motivatie ca pot ajunge in NBA sau la un club de fotbal de acolo. Noi nici nu ne gandeam la asa ceva acum 40 de ani. Poti sa fii talentat la orice sport".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Nadia Comaneci Fed Cup, #Nadia Comaneci Simona Halep , #Fed Cup