Presa din Cehia, despre meciurile cu Romania din Fed Cup

Sambata, 06 Februarie 2016, ora 22:05
7270 citiri
Presa din Cehia, despre meciurile cu Romania din Fed Cup
Foto: fedcup.com

Presa din Cehia a comentat cele doua rezultate inregistrate, sambata, in primele meciuri cu Romania din sferturile de finala ale Fed Cup.

Ziare.com va prezinta principalele comentarii aparute in presa din Cehia:

Sport.cz: "Fed Cup promite drama! Duminica se va stabili soarta acestei confruntari, dupa ce Pliskova a obtinut o victorie clara in fata Simonei Halep, dar Kvitova a dezamagit. Din pacate, Kvitova a confirmat ca ultimele saptamani au fost nefericite pentru ea. Niculescu a avut lovituri neplacute si a fortat-o pe Kvitova sa comita mai multe greseli nefortate".

Sportovni Noviny: "Pliskova a aratat lovituri puternice si bine directionate in meciul cu Halep. A dominat setul decisiv si era evident ca este mai pregatita sa castige. Kvitova nu s-a simtit deloc confortabil cu stilul Monicai Niculescu si nu si-a putut intra in ritm".

Isport Blesk: "Primul punct adus de Pliskova a fost o surpriza fantastica, dar gazdele si-au luat revansa cu succesul clar al Monicai Niculescu in fata Petrei Kvitova. Ea a avut mari probleme cu Niculescu, care a lovit puternic cu forehandul si a obligat-o sa comita 46 de erori nefortate. A parut de-a dreptul deplorabila pe teren".

Romania si Cehia sunt la egalitate dupa prima zi, scor 1-1, dupa ce Monica Niculescu a reusit sa produca o mare surpriza, in sferturile de finala ale Fed Cup.

Sportiva noastra a invins-o pe ocupanta locului 9 in clasamentul WTA, Petra Kvitova, scor 6-3, 6-3, dupa un meci absolut superb.

Reamintim ca Simona Halep a fost infranta in primul meci de Karolina Pliskova, dupa un meci in care nu si-a putut stapani din nou nervii.

Duminica, incepand cu ora 13:00, se vor disputa urmatoarele meciuri:

Simona Halep - Petra Kvitova

Monica Niculescu - Karolina Pliskova

Andreea Mitu/Raluca Olaru - Dennisa Alertova/Barbora Strycova (componenta echipelor se poate modifica)

Toate meciurile vor fi transmise in direct de Ziare.com.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Romania Cehia, #Romania Cehia Fed Cup , #Fed Cup