Presa internationala, despre infrangerea Romaniei in semifinalele Fed Cup

Luni, 22 Aprilie 2019, ora 08:01
36768 citiri
Presa internationala, despre infrangerea Romaniei in semifinalele Fed Cup
Foto: fedcup.com

Ziare.com va prezinta principalele comentarii aparute in presa internationala dupa infrangerea suferita de Romania in fata Frantei in semifinalele din Fed Cup.

Iata ce scrie presa internationala:

L'Equipe: Nivelul confruntarii decisive de dublu a fost unul inalt inca de la inceput, iar Franta a inceput ezitant, asta in timp ce Niculescu nu rata nimic. Romancele au luat primul set si se parea ca vom avea probleme, mai ales ca si inceputul setului secund a fost similar, cand Niculescu si-a inceput din nou recitalul. Romanca si-a asumat toate riscurile la fileu si era rasplatita. Din fericire, Halep a gresit, iar Franta a facut in cele din urma break-ul pe serviciul lui Niculescu. Un avantaj ce avea sa fie pastrat pana la finalul setului secund. In decisiv, frantuzoaicele au fost mult mai solide, in sfarsit pe aceeasi lungime de unda. Niculescu continua sa destabilizeze echipa noastra, in timp ce Halep parea putin mai jos.

Le Figaro: Povestea calificarii este demna de un scenariu de film, cu Julien Benneteau in rol de regizor. In urma cu trei luni, nimeni in afara capitanului Frantei, s-ar fi gandit la o asemenea desfasurare a evenimentelor.

Le Monde: Lucrurile nu au inceput bine pentru Franta in aceasta ultima zi. Simona Halep le-a adus in avantaj pe romance, dar acesta a fost anulat de victoria lui Parmentier in fata lui Begu. Treaba a fost incheiata de Kristina Mladenovici si Caroline Garcia.

WTA: Simona Halep a adus Romania la o victorie distanta de prima finala din istoria tarii, dar Pauline Parmentier, Caroline Garcia si Kristina Mladenovici au obtinut victoriile ce au trimis Franta in ultimul act pentru a sasea oara. Franta a reusit o revenire solida pentru a ajunge aici, la capatul unui meci de dublu foarte intens.

Punto de Break: Franta ajunge in finala dupa un meci de dublu foarte disputat. Franta a fost ajutata de suporteri pentru a intoarce soarta unui meci ce parea foarte complicat in numeroase momente.

Amintim ca Romania a fost invinsa de Franta in semifinalele Fed Cup, scor 3-2, dupa un week-end electrizant la Rouen.

Simona Halep a adus ambele puncte ale Romaniei in proba de simplu, dar a pierdut meciul decisiv de dublu, alaturi de Monica Niculescu.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Romania Franta, #Romania Fed Cup , #Fed Cup