Simona Halep s-a razgandit: Ce spune despre zgura de la Rouen

Miercuri, 17 Aprilie 2019, ora 22:04
8830 citiri
Simona Halep s-a razgandit: Ce spune despre zgura de la Rouen
Foto: fedcup.com

Simona Halep a declarat, miercuri, in conferinta de presa care precede meciul din Fed Cup contra Frantei, ca ii place zgura de la Rouen, fiind de parere este ca este un teren asemanator celui de la Madrid.

Desi la antrenament s-a plans de conditiile de joc, spunand ca suprafata e plina de gropi, la conferinta sportiva noastra si-a schimbat tonul.

"In primul rand jucam in sala si mingea merge altfel, dar terenul imi place mult, mie mi se pare asemanator cu cel de la Madrid. Este o zgura un pic mai tare dar totodata este multa zgura pe teren si simti mingea bine. Imi place, dar nu as vrea sa compar terenul de la Roland Garros cu terenul acesta. E diferit din punctul meu de vedere dar amandoua sunt foarte bune", a spus Halep.

Florin Segarceanu, capitanul nejucator al echipei Romaniei, a afirmat, la randul sau, ca sala in care va avea loc partida este una echilibrata pentru un meci de tenis.

''Sala este una cocheta din punctul nostru de vedere, este echilibrata pentru un meci de tenis. Ceea ce este important pentru noi si cred ca o sa se intample este ca o sa avem o sustinere foarte numeroasa. Stim, din ce informatii avem, ca vom avea multi spectatori din Romania si vom echilibra astfel entuziasmul publicului francez'', a mentionat Segarceanu.

Intrebat cine va fi racheta nr. 2, Florin Segarceanu nu a dorit sa o nominalizeze spunand doar: ''Aveti rabdare!''.

Celelalte componente ale echipei, Irina Begu, Monica Niculescu, Raluca Olaru si Mihaela Buzarnescu, s-au declarat increzatoare inaintea partidei, fiecare subliniind ca ar dori sa intre pe teren si mentionand ca nu se simt diferit fata de partida de la Ostrava, contra Cehiei.

''Cred ca din 2014, de cand am inceput acest parcurs, a fost unul foarte frumos, am fost unite, ne-am ajutat una pe alta si cred ca asta a contat cel mai mult: unitatea noastra. Legat de meciul trecut (cu Cehia) si partida de acum nu cred ca este o diferenta, noi ne simtim la fel de bine, incercam sa ne facem treaba si sa fim cat mai relaxate'', a punctat Begu.

''Este foarte important ca am mai multe jocuri in picioare acum, dar in rest nu ma simt diferit. Am incercat sa fiu la fel de increzatoare mereu si sa sustin echipa, pentru asta suntem aici, sa facem un rezultat cat mai bun. Sper sa avem un rezultat bun, ma simt bine. Pentru fiecare dintre noi ar fi un lucru minunat sa intram si sa jucam ca a doua jucatoare. Indiferent care vom fi, sunt sigura ca vom lupta pana la ultima minge. Important este ca suntem prezente aici si vom ajuta echipa cat de mult putem. Noi suntem pregatite, eu personal sunt pregatita pentru orice, sa stau pe banca sau sa joc'', a afirmat Mihaela Buzarnescu.

Monica Niculescu a declarat ca asteapta cu nerabdare sa joace daca va fi nominalizata drept racheta nr. 2. ''Daca voi fi nominalizata abia astept sa joc. Am avut emotii incredibile in meciul cu Cehia, m-am simtit insa extraordinar pe teren si vreau sa retraiesc acele momente. Sunt pregatita daca trebuie sa joc si as vrea tare mult acest lucru. Imi place foarte mult sala si vreau sa ma bucur alaturi de suporteri'', a spus aceasta.

''Eu am trait foarte intens meciul de dublu decisiv de la Ostrava din fata televizorului si bineinteles ca imi doresc mult sa fiu in teren de data aceasta si sa joc la un nivel foarte bun, la fel ca si fetele data trecuta, insa vom vedea cine va juca. Importante este sa fie cea mai buna varianta pentru echipa si sa aducem victoria'', a aratat Raluca Olaru.

Romania va juca semifinala Fed Cup contra Frantei, la Rouen, pe 20 si 21 aprilie.

Din echipa Romaniei fac parte Simona Halep, locul 2 WTA, Mihaela Buzarnescu, locul 30 WTA, Irina Begu, locul 83 WTA, Monica Niculescu, locul 132 WTA, si Raluca Olaru, locul 34 WTA de dublu.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Simona Halep Fed Cup, #Romania Franta Fed Cup , #Fed Cup