Ziare.com

Alegerile de la Federatia de Tenis au fost anulate: Nereguli descoperite de MTS

Vineri, 07 Aprilie 2017, ora 13:29

   

Alegerile de la Federatia de Tenis au fost anulate: Nereguli descoperite de MTS
Ministerul Tineretului si Sportului a anuntat vineri ca alegeri pentru presedintia Federatiei Romane de Tenis, programate pentru data de 6 aprilie, au fost anulate.

Un control efectuat e MTS la solicitarea a doua cluburi de tenis din tara a aratat ca in cadrul Federatiei exista multe nereguli in privinta afilierii.

"In evidenta FR Tenis figureaza un numar de 344 de structuri sportive afliliate. La momentul verificarilor, FR Tenis nu poate proba cu documente afilierea tuturor celor 344 de structuri sportive care figureaza in baza de date, astfel ca nu se poate stabili statutar cvorumul Adunarii Generale si, implicit, nu se poate organiza si desfasura adunarea programata in data de 06.04.2017", se arata in comunicatul Ministerului.

MTS transmite ca, incepand cu data de 10 aprilie, va efectua un control in cadrul Federatiei Romane de Tenis "cu scopul de stabili cu exactitate, motivat si argumentat, numarul membrilor afiliati".

Citeste mai mult despre problemele de la Federatia Romana de Tenis

Dupa acest control Ministerul va dispune convocarea unei noi Adunari Generale a FR Tenis pentru a alege noul presedinte.

M.D.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1310 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor