Ruxandra Dragomir: Sorana Cirstea poate ajunge pe locul 1 in lume

Duminica, 31 Mai 2009, ora 17:29
2201 citiri
Ruxandra Dragomir: Sorana Cirstea poate ajunge pe locul 1 in lume

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ruxandra Dragomir, este de parere ca Sorana Cirstea are forta sa ajunga numarul unu in clasamentul WTA.

"Este un mare succes pentru ambii jucatori, in special pentru Sorana Carstea. Ma bucur si pentru Hanescu pentru ca a atins cel mai bun clasament al carierei pentru ca probabil va urca mult mai sus. Sorana stie ca poate sa castige, a mai castigat in fata lui Jankovic, la cupa confederatiilor, la Budapesta. Romania nu mai avut o asemenea jucatoare, ultima am fost eu, la Roland Garros, si inaintea mea Irina Sparlea. Sorana poate ajunge pe locul unu in lume Am spus ca Sorana va ajunge sus si am crezut intotdeauna in ce am spus, iar performanta Alexandrei Dulgheru a fost impresionanta, chiar nu ma asteptam sa castige turneul de la Varsovia.

In acest moment, Jankovic este pe locul 5, dar cand Sorana a castigat impotriva ei, aceasta era pe locul 3. Sorana este pe 41, dar sunt convinsa ca va avansa dupa aceste rezultate. Eu cred ca va ajunge undeva pe locul 30, poate chiar mai bine. La juniori mi-as dori sa castigam un nou titlu prin Elena Bogdan, care anul trecut a fost in finala cu Simona Halep. Este un sentiment extraordinar, eu l-am castigat alaturi de Irina Sparlea, la dublu. Am mari sperante ca una din jucatoare va aduce titlul acasa", a spus Ruxandra Dragomir la Sport Total FM.

Sorana Cistea o va intalni luni pe sarboaica Jelena Jankovic, intr-un meci din optimile de finala ale turneului de la Roland Garros.

Adversară surpriză pentru Sorana Cîrstea la WTA Madrid. Cu cine va debuta românca
Adversară surpriză pentru Sorana Cîrstea la WTA Madrid. Cu cine va debuta românca
Turneul WTA 1000 de la Madrid a programat astăzi primele meciuri de pe tabloul principal feminin, care au stabilit adversara Soranei Cîrstea în turul al doilea. Cap de serie 27, Sorana...
Simona Halep, la coada clasamentului WTA. Pe ce loc este acum românca
Simona Halep, la coada clasamentului WTA. Pe ce loc este acum românca
Sorana Cîrstea este în continuare jucătoarea din România clasată cel mai bine în ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicităţii luni. Cîrstea a coborât un loc şi este pe 30,...
#Sorana Cirstea, #Ruxandra Dragomir , #New Haven