Serena Williams versus Garbine Muguruza, finala de la Roland Garros: Avancronica, cele mai importante statistici si cotele la pariuri

Sambata, 04 Iunie 2016, ora 11:05
3048 citiri
Serena Williams versus Garbine Muguruza, finala de la Roland Garros: Avancronica, cele mai importante statistici si cotele la pariuri
Foto: Twitter / Roland Garros

Sambata de la ora 16 este programata marea finala de la Roland Garros, finala feminina a celui de-al doilea turneu de Mare Slem din 2016, intre Serena Williams, locul 1 mondial WTA si Garbine Muguruza, locul 4 in lume.

Serena Williams a ajuns la 34 de ani, insa continua sa domine tenisul feminin de departe. Are 70 de titluri in cariera, iar unul a venit chiar si in acest sezon, la Roma (Italia), fix inainte de Roland Garros. Ea isi doreste acum sa cucereasca al 22-lea titlu de Mare Slem din cariera, primul din acest an, dupa ce a fost invinsa de Angelique Kerber in finala de la Australian Open.

La turneul parizian, ea a dispus lejer de Rybarikova (Slovacia) si Pereira (Brazilia), in primele 2 tururi, dar apoi reprezentanta gazdelor, Kiki Mladenovici, i-a creat mari probleme. Sportiva din SUA a invins-o greu, cu 6-4, 7-6.

Kiki Bertens a fost aproape sa o incurce in semifinale, dar scorul a fost unul pozitiv pentru sportiva din SUA, 7-6, 6-4. Olandeza a ratat o minge de set in tie-break-ul primei manse. Sferturile i-au produs si ele ceva emotii, atunci cand Putintseva i-a luat set, dar Serena s-a repliat rapid.

Muguruza este situata pe locul patru in clasamentul fetelor. Iberica in varsta de 22 de ani este printre cele mai in forma tenismene din 2016. A demonstrat-o si la turneul parizian. Are doar doua titluri in cariera, iar in acest sezon, totusi, nu se poate mandri decat cu o semifinala la Roma (Italia).

Sportiva din Barcelona a avut probleme doar in primul tur la Roland Garros, contra lui Schmiedlova (Slovacia), unde s-a impus in decisiv. Apoi, a dispus lejer de Georges (Franta), Wickmayer (Belgia) si Kuznetsova (Rusia).

Partida din "sferturi" cu Rogers i-a oferit reale emotii ibericei. Muguruza a salvat o minge de set si a facut break-ul la 5-4 pentru adversara, pentru a castiga apoi primul set cu 7-5. Al doilea set a fost castigat ceva mai lejer, scor 6-3.

Pentru semifinale, Muguruza a fost extrem de montata, meciul fiind unul la discretia ibericei, 6-2, 6-4, cu Sam Stosur.

Serena conduce cu 3-1 la intalniri directe, dar Garbine a castigat singura intalnire pe zgura. Culmea, tot la Roland Garros se intampla asta, in 2014, scor 6-2, 6-2.

Aceasta finala a avut loc si la Wimbledon 2015, Serena impunandu-se atunci in 2 seturi.

Serena este detinatoarea trofelui de la Ronald Garros, iar prezenta ei in finala nu este o surpriza. Cu Muguruza s-a mai intalnit de 4 ori pana acum, de 3 ori s-a impus liderul mondial iar o data iberica chiar la French Open, in urma cu doi ani. Fara sa ne uitam pe cotele oferite de agentiile de pariuri online puteam anticipa ca Williams este favorita la cucerirea titlului in minimum de seturi.

Williams - Muguruza

1

2

peste 2.5 seturi

sub 2.5 seturi

Unibet

1.55

2.50

2.35

1.60

Netbet

1.54

2.40

2.30

1.58

Sportingbet

1.63

2.25

2.25

1.53

Fortuna

1.55

2.40

2.34

1.60

Winmasters

1.56

2.36

2.32

1.54

888sport

1.55

2.50

2.35

1.60

Betfair

1.57

2.37

2.20

1.60

Partida va fi televizata pe EuroSport si va fi in direct pe Ziare.com.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#cote Roland Garros Williams Muguruza, #Williams versus Muguruza avancronica Roland Garros, #finala Paris Williams Muguruza , #Roland garros