Miscare inteligenta pentru liderul WTA: se gandeste doar la Roland Garros!

Sambata, 15 Mai 2021, ora 07:19
3470 citiri
Miscare inteligenta pentru liderul WTA: se gandeste doar la Roland Garros!
Ashleigh Barty FOTO Twitter

Liderul mondial WTA, Ashleigh Barty, s-a retras si ea de la Roma, insa in cazul australiencei a fost vorba de o miscare preventiva.

Daca Simona Halep nu va putea participa la Roland Garros, dupa cum a declarat chiar ea, Barty s-a retras de la Roma tocmai pentru a fi in cea mai buna forma la French Open.

"Evident ca este greu sa termin turneul asa, este foarte dezamagitor. Dar cel mai important lucru este sa-mi ascult corpul si sa-i dau timp sa se odihneasca, sa-si revina si sa fiu sigura ca peste doua saptamani voi fi suta la suta pentru Roland Garros. E greu sa ma decid sa renunt, asta urasc cel mai mult, sa nu pot termina un meci de tenis.

Dar durerea devenea prea severa, asa ca era important sa-mi ascult corpul, stiind ca exista un turneu de Grand Slam in doua saptamani. Este o problema la brat. Este o accidentare care exista deja, o problema pe care o stiam dinainte, cu care trebuie sa ma descurc in cariera mea.

Aceasta accidentare a aparut cand eram tanara, la 15 sau 16 ani. Si revine din cand in cand. Este important sa nu las accidentarea sa ajunga intr-un punct in care devine incontrolabila, in care nu ma pot recupera. Va dura putin timp pentru a trece, asta inseamna putin timp fara racheta, am incredere in echipa mea cu privire la modul de a gestiona acest lucru. Trebuie doar sa iei decizia corecta astazi, pentru a sti ca totul va fi bine in doua saptamani. Conditiile de astazi (n.r. - ploaie), cu siguranta nu au ajutat, mingile au fost grele",a declarat Barty, potrivit lefigaro.fr.

Ashleigh Barty, locul I WTA, a abandonat meciul de vineri, din sferturile de finala ale turnelui de la Roma, in momentul in care o conducea pe jucatoarea americana Cori Gauff, locul 35 WTA, la scorul de 6-4, 2-1.

Rafael Nadal, anunț îngrijorător: ”Dacă ar fi mâine, nu aș juca”
Rafael Nadal, anunț îngrijorător: ”Dacă ar fi mâine, nu aș juca”
Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, fost lider ATP, spune că va juca la Roland-Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului, doar dacă se va simţi suficient pregătit, scrie AFP. La...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#barty, #Ashleigh Barty, #barty la roma, #Roland Garros , #stiri tenis