FOTO Frumoasa tenisului mondial intra in ringul de box

Miercuri, 24 Februarie 2021, ora 04:35
5517 citiri
FOTO Frumoasa tenisului mondial intra in ringul de box
Camila Giorgi FOTO facebook

FOTO Italiana Camila Giorgi (29 ani) nu exceleaza in ultima perioada prin rezultatele pe plan sportiv, dar popularitatea sa este in crestere.

Camila, considerata una dintre frumoasele tenisului mondial, a ajuns pe locul 80 in lume, insa isi pregateste revenirea, ea fiind in urma cu doi ani pe locul 26 WTA, chiar daca in cariera ei a castigat doar doua turnee.

Camila Giorgi isi exploateaza calitatile fizice prin postarile din social media, acolo unde are o puzderie de urmaritori, care abia asteapta sa-i vada noutatile.

In ultimul mesaj, Giorgi sustine ca "o minte care vede foarte clar, nu are de ales, actioneaza", drept pentru care italianca a inceput sa ia lectii de box.

Camila are o istorie interesanta. Ea s-a nascut in Macerata, Italia, din argentinieni de origine italiana care au emigrat in Italia din La Plata. Tatal ei a fost recrutat in Argentina in 1982 si a luptat in razboiul Falkland impotriva britanicilor, in timp ce mama ei este designer de moda. Acum, tatal o antreneaza cu norma intreaga, in timp ce mama ii face face echipamentul pentru meciurile de tenis. Toata familia Giorgi locuieste la Pisa.

Camila nu are momentan iubit, dar s-a aflat intr-o relatie cu jucatorul italian Giacomo Miccini.

Ce masina conducea Florinel Coman cand a fost prins conducand cu 165 km/h

FOTO Unde si-a prezentat Novak Djokovici al 9-lea trofeu cucerit la Australian Open

Simona Halep nu mai e pe locul 2 in lume. Ce pozitii ocupa jucatoarele noastre in topul WTA dupa Australian Open

Motivul pentru care cea mai experimentată tenismenă refuză să joace pentru România
Motivul pentru care cea mai experimentată tenismenă refuză să joace pentru România
În vârstă de 36 de ani, Monica Niculescu este cea mai experimentată jucătoare de tenis din România, având aproape 20 de sezoane în circuitul WTA. În ultima perioadă, ea s-a axat pe...
Un nume mare din tenis e de partea lui Wozniacki în războiul cu Simona Halep
Un nume mare din tenis e de partea lui Wozniacki în războiul cu Simona Halep
Simona Halep și Caroline Wozniacki sunt implicate într-un război al declarațiilor, declanșat de afirmația danezei care a spus că jucătoarele suspendate pentru dopaj nu trebuie să...
#Camila Giorgi, #tenis, #box, #ring, #Italia, #minte , #stiri tenis