Avantaj Romania. Ce s-a intamplat cu cea mai buna si cea mai frumoasa jucatoare a Italiei FOTO

Miercuri, 07 Aprilie 2021, ora 09:39
7041 citiri
Avantaj Romania. Ce s-a intamplat cu cea mai buna si cea mai frumoasa jucatoare a Italiei FOTO
Camila Giorgi

Camila Giorgi, cea mai buna racheta a echipei feminine de tenis a Italiei, a fost testata pozitiv la COVID-19 si va rata meciul cu Romania, din play-off-ului competitiei Billie Jean King Cup (fosta Fed Cup), conform agerpres.ro.

"Imi pare foarte rau ca nu pot participa la intalnirea cu Romania alaturi de colegele mele. Tineam foarte mult sa joc in tricoul echipei nationale si sa imi aduc contributia la jocul echipei", a declarat Giorgi (29 ani, 80 WTA), care trebuia sa participe saptamana aceasta la turneul de la Charleston (WTA 500).

In locul Camilei Giorgi, capitanul echipei Italiei, Tathiana Garbin, a decis sa o convoace pe debutanta Bianca Turati (23 ani, 281 WTA). Celelalte componente al echipei Italiei sunt Martina Trevisan (27 ani, 99 WTA), Jasmine Paolini (25 ani, 103 WTA), Elisabetta Cocciaretto (20 ani, 111 WTA) si Giulia Gatto-Monticone (33 ani, 177 WTA).

''Imi pare cu adevarat rau pentru Camila, stiu cat tinea sa participe la acest play-off cu Romania. Impreuna cu echipa a fost indispensabila in reusirea acestei performante (calificarea la baraj, n. red.). Pentru mine si pentru toata echipa este o lovitura dupa, dar vom incerca sa castigam si pentru ea. Ii urma sa se recupereze cat mai repede'', a declarat, la randul sau, Tathiana Garbin, pentru site-ul federatiei italiene.

La randul sau, Martina Trevisan a spus: ''Ma aflu la Charleston si eu, asteptam sa ma intalnesc cu Camila, dar apoi a venit vestea proasta. Imi pare rau, e important sa fie optimista ca se va face bine. Ne va lipsi mult".

"Imi pare rau pentru Camila, deoarece am avut o deplasare frumoasa in Estonia si mi-ar fi placut sa o repetam. Ii urez, impreuna cu antrenorul meu, Fausto Scolari, sa se vindece repede'', a afirmat Elisabetta Cocciaretto.

"Imi pare sau sa aud vestea despre Camila, stiu cat tinea sa joace in echipa nationala si sa fie impreuna cu grupul frumos care s-a creat. Ii dorim insanatosire grabnica'', a comentat si Gatto Monticone.

Din echipa Romaniei pentru meciul cu Italia fac parte Simona Halep (locul 3 WTA), Patricia Maria Tig (63 WTA), Irina Bara (132 WTA), Mihaela Buzarnescu (136 WTA) si Monica Niculescu (174 WTA la simplu si 55 WTA la dublu).

Intalnirea Romania - Italia, din play-off-ul Billie Jean King Cup, se va disputa fara spectatori, in zilele de vineri, 16 aprilie, de la ora 15:30, si sambata, 17 aprilie, de la ora 14:00 in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Sora lui Mircea Badea a făcut anunțul neașteptat. Nu se mai poate trăi aici. Sunt jafuri cu kalașnikoave!
Sora lui Mircea Badea a făcut anunțul neașteptat. Nu se mai poate trăi aici. Sunt jafuri cu kalașnikoave!
Sora lui Mircea Badea, Naty, a anunțat pe rețelele sociale că nu se mai poate trăi în țara unde s-a mutat în 2021. Naty Badea, corespondent Antena 3, s-a mutat în 2021 în Italia,...
Veste teribilă pentru naționala României. Internaționalul scos cu targa de pe teren va lipsi la Euro 2024 VIDEO
Veste teribilă pentru naționala României. Internaționalul scos cu targa de pe teren va lipsi la Euro 2024 VIDEO
Selecționerul Edi Iordănescu a primit o veste neplăcută de la unul dintre cei mai în formă internaționali români, în perspectiva participării României la Euro 2024. Astfel, Olimpiu...
#Camila Giorgi, #Italia, #Romania, #covid , #stiri tenis