Unde se va putea vedea cel mai puternic turneu WTA organizat vreodată în România. Simona Halep și Emma Răducanu, pe afiș

Joi, 30 Septembrie 2021, ora 18:07
4572 citiri
Unde se va putea vedea cel mai puternic turneu WTA organizat vreodată în România. Simona Halep și Emma Răducanu, pe afiș
Simona Halep

Look Sport+ şi PrimaPlay.ro transmit în octombrie Transylvania Open WTA250, considerat cel mai puternic turneu WTA din România, cu Simona Halep şi Emma Răducanu printre favorite.

Turneul de tenis de la Cluj-Napoca este programat să aibă loc în perioada 23 - 31 octombrie.

Este posibil ca aici să aibă loc prima întâlnire pe teren dintre fostul lider mondial Simona Halep şi noua senzaţie a tenisului feminin, Emma Răducanu.

„Tatăl meu este din România, aşa că să particip pentru prima dată la o competiţie WTA în ţara în care s-a născut este un moment special şi abia aştept să ajung la Cluj”, a declarat jucătoarea din Marea Britanie, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Transylvania Open WTA250 va fi cel mai puternic turneu feminin organizat în România, cu cinci jucătoare din Top 30 şi 28 din Top 100 WTA.

Cap de serie numărul 1 al competiţiei, Simona Halep este urmată în topul favoritelor de belgianca Elise Mertens (18 WTA), de britanica Emma Răducanu (22 WTA) şi de estonianca Anett Kontaveit (23 WTA), proaspăta câştigătoare a Ostrava Open WTA500, unde a trecut, fără set pierdut, de Sorana Cîrstea în primul tur, apoi de patru capi de serie mai bine cotaţi în ierarhia mondială. Pe tabloul principal de la Cluj-Napoca se află şi Irina Begu (58 WTA), iar alte 11 jucătoare din România speră să ajungă pe ţintarul de 32, din faza calificărilor.

Televiziunea Look Sport şi platforma online a Grupului Clever, PrimaPlay.ro, vor oferi posibilitatea de a urmări pe orice dispozitiv turneul ce se va juca în BT Arena.

Lansată pe 15 iulie 2021, platforma online PrimaPlay.ro pune la dispoziţia utilizatorilor toate competiţiile transmise de canalele Look Sport, ştirile şi show-urile canalului generalist Prima TV, precum şi celelalte canale TV ale Grupului Clever: ProfitNews, Agro TV, Cinemaraton şi Comedy Est.

Primul turneu la care Simona Halep a refuzat să participe: ”O să încerc să îmi revin aici”
Primul turneu la care Simona Halep a refuzat să participe: ”O să încerc să îmi revin aici”
Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, luni, la întoarcerea în ţară după ce a participat la Miami la primul său turneu de la ridicarea sancţiunii pentru dopaj, că şi-ar dori foarte...
Un nume mare din tenis e de partea lui Wozniacki în războiul cu Simona Halep
Un nume mare din tenis e de partea lui Wozniacki în războiul cu Simona Halep
Simona Halep și Caroline Wozniacki sunt implicate într-un război al declarațiilor, declanșat de afirmația danezei care a spus că jucătoarele suspendate pentru dopaj nu trebuie să...
#Simona Halep, #Emma Raducanu, #Cluj Napoca, #turneu, #LookSport, #PrimaPlay , #stiri tenis