Daria Kasatkina anunta o masura radicala in ce priveste viitorul sau in tenis

Sambata, 23 Februarie 2019, ora 15:03
7545 citiri
Daria Kasatkina anunta o masura radicala in ce priveste viitorul sau in tenis
Foto: Instagram / Daria Kasatkina

O cunoscuta tenismena din circuitul WTA a anuntat si ea in acest week-end ca s-a despartit de antrenorul sau, dupa un start foarte slab de sezon.

E vorba de Daria Kasatkina, Rusia, o mare speranta a tenisului mondial, in varsta de doar 21 de ani, locul 13 mondial WTA, care a anuntat pe o retea de socializare faptul ca s-a despartit de antrenorul Philippe Dehaes din Belgia, antrenor alaturi de care a cunoscut cele mai importante succese.

"Cu tristete anunt ca pentru mine si Philippe Dehaes drumurile se despart dupa un parteneriat de succes. Ii datorez lui Phillipe foarte mult pentru succesul pe care l-am avut in ultimii doi ani, de cand am inceput sa lucram impreuna. Am decis ca am nevoie sa reiau controlul si responsabilitatea pentru tenisul meu. Simt ca trebuie sa fac asta singura si sa iau o pauza de la lucrul alaturi de Philippe. Dar el are familie si copii pe care trebuie sa-i sustina, am inteles ca asta este imposibil pentru el si ca este mai bine sa mergem pe cai separate", a sunat mesajul sportivei din Rusia, cea care partunsese si in top 10 mondial WTA in 2018, pe Instagram.

Rusoaica se poate lauda deja la aceasta varsta frageda cu 2 titluri WTA, cu peste 5 milioane de dolari castigati din tenis, iar la turneele de Grand Slam cu doua sferturi de finala, la Wimbledon si Roland Garros.

"Cine stie ce ne rezerva viitorul? Niciodata sa nu spui niciodata...Philippe, tu intotdeauna vei insemna foarte mult pentru mine si iti doresc tot binele. Multumesc pentru tot ce m-ai invatat si vei avea mereu un loc special in inima mea. Imi vor lipsi sfaturile tale la meciuri si toate cantecele pe care le cantai in masina", incheia mesajul sau emotionant, Daria Kasatkina.

Reamintim ca acum o saptamana, Simona Halep a anuntat ca renunta si ea la serviciile antrenorului sau, Thierry van Cleemput, tot din Belgia, dupa ce a colaborat doar la un singur turneu cu acesta, la cel de la Doha, in Qatar, unde romanca fosta lidera mondiala a facut finala, pierduta la Elise Mertens.

De asemenea, tot in acest debut de an, Naomi Osaka s-a despartit si ea de antrenorul Sasha Bajin, cu care a triumfat la 2 turnee de Mare Slem, Australian Open si US Open, antrenor care a dus-o si pe locul 1 mondial.

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#masura radicala anuntata de Daria Kasatkina, #Kasatkina anunta ca se desparte de , #stiri tenis