Drama cumplita traita anul trecut de Lizette Cabrera, prima adversara a Simonei Halep de la Australian Open

Duminica, 07 Februarie 2021, ora 08:46
7261 citiri
Drama cumplita traita anul trecut de Lizette Cabrera, prima adversara a Simonei Halep de la Australian Open
Lizette Cabrera FOTO facebook

Simona Halep va lua startul la Australian Open luni dimineata, in jurul orei 10, cand va juca impotriva australiencei Lizette Cabrera, o sportiva de 23 de ani, care a primit un wild-card de la organizatori.

Cabrera s-a nascut in Australia dintr-o familie de filipinezi, parintii sai lucrand la un abator din Townsville. Lizette s-a mutat la Brisbane pentru a se antrena la Academia Nationala de Tenis a Australiei si a debutat in circuitul profesionist in 2016.

Cea mai buna clasare a ei este locul 119 WTA (3 februarie 2020), acum ea fiind pe locul 140 mondial.

Ea are in palmares cinci titluri ITF si a pierdut mereu in primul tur la Australian Open. Pana acum, Cabrera a strans din tenis putin peste 600.000 de dolari.

Anul trecut a fost unul de cosmar pentru adversara Simonei. Mai intai, antrenorul ei din copilarie, Wayne Hannah, a murit neasteptat in iulie. Peste doar cateva luni, tatal ei, Ronnie, a plecat la ceruri din cauza unui cancer.

Cele doua decese au zdruncinat-o serios pe Lizette, care insa a avut puterea de a trece peste ele."A fost un mare soc pentru mine sa-mi pierd tatal. A fost o perioada foarte dificila, dar am avut multi oameni care m-au sustinut. Daca e ceva ce pot invata din asta, este ca mereu trebuie sa ma asigur ca am langa mine persoanele apropiate, carora le pasa de mine si ma vor ajuta", a declarat ea, conform Eurosport.

Australian Open se va desfasura intre 8 si 22 februarie si va fi transmis de Eurosport.

CITESTE si

FOTO Ce echipament va purta Simona Halep la Australian Open

Mesajul Simonei Halep inainte de inceperea Australian Open

Cu cine au cazut romancele la Australian Open

Ce blestem a lovit turneul de la Madrid, după retragerea Simonei Halep
Ce blestem a lovit turneul de la Madrid, după retragerea Simonei Halep
Presa internațională de specialitate vorbește despre un adevărat blestem care a lovit turneul WTA 1000 de la Madrid, aflat în plină desfășurare. ”Blestemul wild-cardurilor”, a titrat...
A învins-o pe Halep la Miami și a urmat coșmarul. Ce-a pățit iberica Badosa la ea acasă
A învins-o pe Halep la Miami și a urmat coșmarul. Ce-a pățit iberica Badosa la ea acasă
Tenismena Paula Badosa din Spania, cea care a învins-o pe Simona Halep la Miami, la revenirea româncei în circuit, a fost eliminată miercuri în primul tur al turneului WTA Madrid. După...
#Lizette Cabrera, #drama, #Simona Halep, #Australian Open, #decese , #stiri tenis