După ce a fost dată ca exemplu negativ, Emma Răducanu ripostează!

Joi, 11 Noiembrie 2021, ora 11:16
4755 citiri
După ce a fost dată ca exemplu negativ, Emma Răducanu ripostează!
Emma Raducanu FOTO twitter

Emma Răducanu i-a răspuns lui Eddie Jones, antrenorul reprezentativei de rugby a Angliei, care a criticat-o pentru că se lasă distrasă de la tenis prin participarea la evenimente mondene.

"Cred că mulţi oameni vor avea păreri despre mine şi despre ceea ce fac. Ştiu doar că rămân concentrată, cu un cerc mic în jurul meu. Îi am pe părinţii mei, care sută la sută mi-ar spune dacă m-aş lăsa influenţată. Sunt foarte concentrată", spus Răducanu, potrivit The Mirror.

Jones consideră că jucătoarea tenis se bucură de o mare publicitate, deşi nu a apucat să dispute prea multe meciuri.

Afirmaţiile tehnicianului australian de 61 de ani nu au fost făcute direct la adresa Emmei, ci ea a fost pomenită în timp ce el vorbea despre noua "perlă" a rugbiului englez, Marcus Smith, 22 de ani. Jones crede că Smith riscă să fie distras de "agitaţia" din jurul lui, la fel ca tânăra jucătoare de tenis, participantă la mai multe evenimente mondene.

Răducanu şi-a câştigat statutul de celebritate cu victoria de la US Open, la numai 18 ani, iar mărci importante s-au îmbulzit pentru a-i oferi contracte de sponsorizare şi o serie de reviste au dorit să o pună pe coperta lor. De când s-a impus la New York, ea a semnat contracte cu Dior şi Tiffany&Co şi a apărut într-o reclamă de Crăciun a distribuitorului de produse de sport Sports Direct, alături de mijlocaşul echipei Manchester City Jack Grealish.

"Cel mai important lucru pentru jucătorii tineri sunt distragerile. Distragerile pot fi expunerea pe care o primesc în mass-media, laudele şi criticile pe care le primesc, grupurile de agenţi care îl văd pe acest tip ca pe următoarea mare lovitură. Există un motiv pentru care fata care a câştigat US Open nu s-a descurcat atât de bine după aceea. Pe ce ai văzut-o? Pe prima pagină a Vogue, pe prima pagină a Harper's Bazaar şi pe altele, purtând haine Christian Dior. El este echilibrat, dar toţi încep aşa. Nimeni nu începe fără să fie cu picioarele pe pământ sau nu intră în echipă sau nu câştigă un US Open. Dar există această inundaţie de distrageri care vin şi te fac să nu fii cu picioarele pe pământ", a spus Jones.

Shooting-ul Emmei Răducanu pentru coperta Vogue a fost făcut înainte de US Open, în urma succesului repurtat la Wimbledon, cu câteva săptămâni înainte, când a ajuns în optimi venind din calificări, iar după ce a ridicat trofeul la New York a câştigat două meciuri şi a pierdut trei.

Sursa: News.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Emma Răducanu, ca-n vremurile bune. Calificare splendidă la WTA Stuttgart și amenințare pentru lidera mondială
Emma Răducanu, ca-n vremurile bune. Calificare splendidă la WTA Stuttgart și amenințare pentru lidera mondială
Tenismena britanică de origine română Emma Răducanu s-a calificat spectaculos în sferturi la turneul WTA 500 de la Stuttgart. În turul secund, Emma Răducanu (303 WTA) a învins-o pe...
Emma Răducanu, devastatoare la WTA Stuttgart, cu o triplă câștigătoare de Grand Slam. Cum i-a supărat pe nemți
Emma Răducanu, devastatoare la WTA Stuttgart, cu o triplă câștigătoare de Grand Slam. Cum i-a supărat pe nemți
Tenismena britanică de origine română Emma Răducanu s-a calificat spectaculos în turul secund al turneului WTA 500 de la Stuttgart. În runda inaugurală, Emma Răducanu (303 WTA) a...
#Emma Raducanu, #ediie jones , #stiri tenis