Fiona Ferro nu va participa la US Open

Vineri, 14 August 2020, ora 11:16
1572 citiri
Fiona Ferro nu va participa la US Open
Foto: Facebook/Fiona Ferro

Jucatoarea franceza Fiona Ferro, locul 44 WTA, castigatoarea primului turneu dupa intreruperea cauzata de pandemia de coronavirus, de la Palermo, nu va participa la US Open, informeaza lequipe.fr.

"Este o mica accidentare, are un disconfort la o coasta. Fiona a simtit-o inca din semifinalele de la Palermo, dar a reusit sa o ascunda. Nu voia sa-si asume riscuri la Praga si acum trebuie sa efectueze controale. Nu s-a oprit niciodata. Deseori s-a pregatit cu parteneri de antrenament foarte buni in timpul izolarii. Dar competitia este altceva. Ar trebui sa revina la Roma sau la Strasbourg. In orice caz, pe zgura. Sper sa poata merge la Roland-Garros daca turneul este mentinut", a declarat tata sportivei, Fabrizio Ferro.

Fiona Ferro a invins-o, duminica, in finala de la Palermo, pe favorita 4, sportiva din Estonia Anett Kontaveit, locul 20 WTA, cu scorul de 6-2, 7-5, intr-o ora si 43 de minute.

US Open este programat intre 31 august si 13 septembrie. Mai multe jucatoare, intre care liderul WTA, Ashleigh Barty, detinatoarea trofeului, Bianca Andreescu, Elina Svitolina si Kiki Bertens, au renuntat la grand slam-ul american, din cauza pandemiei de coronavirus.

De pe plaja din Miami, Mihaela Buzărnescu și-a anunțat revenirea în tenis FOTO
De pe plaja din Miami, Mihaela Buzărnescu și-a anunțat revenirea în tenis FOTO
Fără meci jucat din august 2022, când s-a accidentat grav la un turneu Challenger de la Iași, Mihaela Buzărnescu a dezvăluit că vrea să joace la US Open 2024 și va încerca să profite de...
Motivul pentru care cea mai experimentată tenismenă refuză să joace pentru România
Motivul pentru care cea mai experimentată tenismenă refuză să joace pentru România
În vârstă de 36 de ani, Monica Niculescu este cea mai experimentată jucătoare de tenis din România, având aproape 20 de sezoane în circuitul WTA. În ultima perioadă, ea s-a axat pe...
#Fiona Ferro, #tenis, #US Open , #stiri tenis