Halep si o veste trista: "Sunt mici sanse sa fiu la Paris" VIDEO

Sambata, 15 Mai 2021, ora 07:00
3264 citiri
Halep si o veste trista: "Sunt mici sanse sa fiu la Paris" VIDEO
Simona Halep FOTO Facebook

Simona Halep s-a intors in tara dupa accidentarea suferita la Roma.

"Trebuie sa mai fac o investigatie medicala, dar e vorba de o pauza de 3-4-5 saptamani. Este destul de grav, nu ma asteptam. N-am simtit absolut nimic, stateam la retur, am facut o mica saritura si atunci am simtit o duerere foarte mare. Ma recuperez in tara si e cel mai bine sa fii acasa. Va fi o perioada destul de dificila, dar moral sunt bine, o iau ca atare si accept ce s-a intamplat", a declarat ea.

Si Barty s-a retras de la Roma!

"Obiectivul este sa fiu bine pana la Olimpiada, asta imi doresc. Sunt mici sanse sa particip la Paris, bineinteles ca este o dezamagire foarte mare, dar mai am cativa ani in fata si... bine ca s-a intamplat acum si nu la 25 de ani pentru ca este o accidentare destul de grava. Sper sa o mai am peste 10 ani, daca voi mai juca tenis", a mai spus Simona.

"Dupa 10 ani in care joc saptamana de saptamana, poate si uzura si-a spus cuvantul".

Jucatoarea noastra a vorbit si despre gestul de la final al adversarei ei.

"Kerber este o fata deosebita, ne intelegem farte bine, suntem prietene, s-a purtat foarte frumos cu mine si ii multumesc. Am primit foarte multe mesaje de la oameni, le multumesc pe aceasta cale", a spus Simona Halep.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

ULUITOR . Cum l-a demis Halep pe noul său antrenor Carlos Martinez
ULUITOR . Cum l-a demis Halep pe noul său antrenor Carlos Martinez
Noul antrenor al Simonei Halep, Carlos Martinez, le-a antrenat și pe Svetlana Kuznetsova și Daria Kasatkina. Mai mult, acum zece ani, spaniolul a fost chiar demis de către prima dintre...
Marea dezamăgire a Simonei Halep: ”Din ce am înțeles, sunt naționaliști”
Marea dezamăgire a Simonei Halep: ”Din ce am înțeles, sunt naționaliști”
Simona Halep a revenit în competiții ca urmare a deciziei pe care a anunţat-o TAS, de reducere a suspendării de 4 ani dictate de ITIA la 9 luni. Deși și-a anunțat prezența săptămâna...
#halep, #Simona Halep, #accidentare halep, #Roland Garros, #halep la roma , #stiri tenis