Marius Copil, eliminat in primul tur la US Open

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 28 August 2017, ora 22:30
8062 citiri
Marius Copil, eliminat in primul tur la US Open
Foto: Facebook/ Marius Copil

Marius Copil, singurul reprezentant al Romaniei in intrecerea de simplu masculin de la US Open, a parasit ultimul turneu de Grand Slam al anului inca din runda inaugurala.

Reprezentantul nostru a fost invins de un adversar redutabil, francezul Jo-Wilfried Tsonga, in trei seturi, scor 6-3, 6-3, 6-4.

Duelul dintre Copil si Tsonga a fost, asa cum se astepta toata lumea, unul dezechilibrat, jucatorul francez, fost numar 5 ATP, neavand probleme reale in aceasta partida.

Marius i-a facut fata lui Tsonga numai episodic si a ratat incredibil momentele bune, mai ales in setul al doilea, atunci cand a avut mai multe sanse de break.

Fara serviciul foarte bun, care l-a salvat in multe momente, si gresind nepermis de mult pentru acest nivel, Copil i-a pus pe tava lui Tsonga o victorie facila, francezul parand ca nu forteaza deloc.

Pentru evolutia din Statele Unite, Marius va primi 10 puncte in clasamentul ATP si un cec in valoare de 50 de mii de dolari.

Marius Copil - Jo-Wilfried Tsonga 3-6/ 3-6/ 4-6

22:29 - Break, set si meci pentru Tsonga!

22:24 - Copil serveste pentru a ramane in acest meci.

22:16 - Merge mai bine Copil in acest set trei, sa speram ca va continua la fel.

21:49 - Break si set pentru Tsonga!

21:40 - Iroseste o alta sansa de break Copil.

21:20 - Rateaza Copil trei mingi de rebreak.

21:14 - Tsonga incepe setul II cu un break.

21:05 - Game si set pentru Tsonga!

20:59 - Game la zero si pentru Copil in acest set.

20:52 - Francezul reuseste breakul in game-ul patru.

20:45 - Daca Tsonga a inceput cu un game la zero, Copil a avut multe emotii pe propriul serviciu, salvand mingi de break.

20:37 - Incepe partida! Tsonga serveste primul!

20:30 - Se pare ca problema ar fi fost provocata de o reclama aflata pe tricoul lui Marius si care nu ar fi fost acceptata in prima faza de arbitrul de scaun. Dupa cateva minute de discutii, Copil si-a pastrat tricoul pe el.

20:25 - Jucatorii sunt pe teren, insa avem parte de cateva momente confuze, cu romanul in prim-plan.

20:08 - Sofia Kenin o invinge pe Lauren Davis in doua seturi si elibereaza terenul pentru Marius Copil. Partida incepe in curand.

INFO: Meciul incepe in jurul orei 20:30

INFO: Va fi primul duel direct intre Copil si Tsonga.

INFO: Daca jucatorul francez ocupa locul 12 in clasamentul ATP, sportivul nostru se afla pe pozitia 87 in ierarhia mondiala.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Marius Copil US Open, #Copil Tsonga US Open, #Copil rezultat US Open , #stiri tenis
Comentarii
Poza Pulea
Pulea
rank 1
Poza MAMULOS
MAMULOS
rank 5
Am o intrebare , putica ?...