Medvedev si Fognini au produs cel mai frumos meci al zilei de la ATP Cup 2020

Vineri, 03 Ianuarie 2020, ora 16:42
3671 citiri
Medvedev si Fognini au produs cel mai frumos meci al zilei de la ATP Cup 2020
Foto: Twitter / ATP Cup

Daniil Medvedev, finalist in 2019 la US Open si italianul Fabio Fognini au produs fara indoiala cel mai frumos si palpitant meci din ziua de deschidere a ATP Cup 2020, o competitie recent infiintata de forul mondial al tenisului masculin.

A fost o partida pe muchie de cutit intre cei doi tenismeni, ambii aflati in top 12 mondial, Medvedev pe 6, iar Fognini pe 12 in clasamentul ATP.

Fabio a inceput foarte bine, montat, si a inchis prima mansa in doar 31 de minute, scor 6-1. Mansa secunda a fost una in oglinda, cu Medvedev la un nivel maxim, cu multe lovituri imposibil de ajuns pentru italian, care s-a si enervat in 2-3 randuri, a aruncat cu racheta de pamant, a lovit mingea in tribune si pana la urma a primit si un avertisment, un "on-court violation".

Prima surpriza din noul sezon 2020 al tenisului mondial. Castigatorul Turneului Campionilor pierde la un tanar de 20 de ani in ATP Cup

Dupa 6-1 pentru rus, si setul decisiv a fost unul frumos, cu lovituri superbe de o parte si de alta. Fognini a incercat des sa rupa ritmul, cu multe scurte si stopuri la fileu, dar Daniil a fost mai bun, s-a apropiat de nivelul de la Turneul Campionilor sau US Open. S-a terminat 1-6, 6-1, 6-3, pentru rus, dupa o ora si 49 de minute de meci.

Rusia a invins Italia, e 2-0 si meciul de dublu nu mai poate schimba nimic la ATP Cup. In prima partida de simplu, Khachanov a trecut in doua seturi de Travaglia.

In grupa D din Australia, Norvegia e lidera dupa 2-1 cu SUA, iar acum asteptam deznodamantul partidei de dublu dintre Rusia si Italia pentru a vedea clasamentul final dupa prima etapa.

O noua surpriza majora in ATP Cup 2020, SUA pierd in fata Norvegiei la debutul competitiei

Intreaga competitie de la Perth, Sydney si Brisbane e televizata pe EuroSport.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Fognini Medvedev produc meci superb ATP, #Medvedev bate Fognini cronica la ATP , #stiri tenis