Pe ce cheltuie banii Naomi Osaka. Achizitie de rasunet pentru japoneza

Vineri, 29 Ianuarie 2021, ora 09:41
5793 citiri
Pe ce cheltuie banii Naomi Osaka. Achizitie de rasunet pentru japoneza

Jucatoarea japoneza de tenis Naomi Osaka a devenit proprietara unei echipe de fotbal feminin american, preluand North Carolina Courage.

"Femeile au crezut in mine si m-au ajutat sa devin persoana care sunt acum. Nu stiu unde as fi fara ele. De-a lungul carierei mele am primit multa dragoste de la colegele mele sportive. De aceea, sunt mandra sa anunt ca sunt proprietara echipei NC Courage", a scris Osaka pe Twitter.

North Carolina Courage este campioana anului 2019 in SUA.

Osaka, care are mama japoneza si tata originar din Haiti, locuieste in Florida. In varsta de 23 de ani, castigatoare a 6 titluri, dintre care doua de Grand Slam, Naomi a castigat din tenis 17,7 milioane de dolari, dar si-a rotunjit veniturile din numeroasele contracte de publicitate.

Naomi Osaka a fost desemnata de Sports Illustrated sportiva anului 2020 pentru activismul sau alaturi de alti campioni proeminenti precum, LeBron James, Breanna Stewart si Patrick Mahomes.

Anul trecut, Osaka a calatorit in Minnesota pentru a participa la protestele pentru uciderea de catre politie a lui George Floyd. Ea si-a prezentat motivele personale pentru care a sustinut miscarea Black Lives Matter si a protestat impotriva brutalitatii politiei intr-un articol publicat in revista Esquire, fapt care i-a crescut si mai mult popularitatea.

Mai puteti citi: