Cum poate ajunge Novak Djokovic în România: ”Dacă tot avem același nume, mă gândesc să îl invit”

Marti, 21 Septembrie 2021, ora 14:51
1831 citiri
Cum poate ajunge Novak Djokovic în România: ”Dacă tot avem același nume, mă gândesc să îl invit”
Novak Djokovic

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a afirmat, marţi, că intenţionează să-l invite pe jucătorul de tenis numărul 1 mondial, Novak Djokovic, în România, la un eveniment caritabil pentru sprijinirea tenismenilor în scaun rulant, conform agerpres.ro.

”Chiar ne-am gândit să facem un eveniment de caritate, serios acum, un eveniment la care să-l invităm pe Djokovic, pentru sportivi cu dizabilităţi la tenis în căruciorul rulant. Dacă tot avem acelaşi nume şi sunt fanul lui mă gândesc să îl invit. Cred că ar fi oportun să îl invit şi dacă reuşim să ajungem cu managementul lui la o schemă de eveniment frumos eu cred că ar veni. Ne gândim la astfel de evenimente, dar îmi doresc şi la sfârşitul anului să organizăm Gala Sportului românesc”, a declarat ministrul la sediul MTS.

El a comentat şi performanţa jucătoarei de origine română Emma Răducanu, care a reuşit să câştige turneul US Open, afirmând că aceasta ar fi avut aceeaşi reuşită şi dacă ar fi concurat pentru România.

"Normal că Emma Răducanu ar fi ajuns la aceleaşi rezultate dacă s-ar fi născut în România, a ajuns şi Halep, au ajuns şi alţii. Nu cred că în cazul Emma Răducanu a contat, la 18 ani, foarte mult partea financiară. Trebuie să recunoaştem că în proporţie de 70% e vorba de talent uriaş. La 18 ani cred că a jucat cu o asemenea lejeritate şi naturaleţe încât nu a fost o presiune asupra ei şi probabil de asta şi câştigat. Cu cât înaintezi în vârstă aceste presiuni te apasă mai mult. Îmi doresc în continuare ca ea să joace cu aceeaşi lejeritate şi să obţină acelaşi tip de rezultate", a mai spus Eduard Novak.

Sorana Cîrstea renunță la România! Gestul făcut de cea mai bună tenismenă a țării
Sorana Cîrstea renunță la România! Gestul făcut de cea mai bună tenismenă a țării
Sorana Cîrstea este cea mai bună jucătoare de tenis a României, fiind racheta numărul 1 a țării de la suspendarea Simonei Halep. Sorana Cîrstea s-ar fi putut califica fără probleme la...
Cine este tenismenul născut în România suspendat drastic de ITIA
Cine este tenismenul născut în România suspendat drastic de ITIA
Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA) a anunţat, joi, că jucătorul suedez de origine română Dragoş Nicolae Mădăraş a fost suspendat pentru o perioadă de patru ani...
#Novak Djokovic, #Eduard Novak, #Romania, #tenis , #stiri tenis