Paula Badosa, secretul victoriei de la Indian Wells. Tenismena s-a aruncat în brațele iubitului fotomodel: ”Știi ce cred despre tine” FOTO

Marti, 19 Octombrie 2021, ora 11:52
8321 citiri
Paula Badosa, secretul victoriei de la Indian Wells. Tenismena s-a aruncat în brațele iubitului fotomodel: ”Știi ce cred despre tine” FOTO
Paula Badosa, alături de iubitul fotomodel

Jucătoarea spaniolă Paula Badosa, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 21, a câştigat, duminică, primul ei trofeu important din carieră, la turneul de categorie WTA 1.000 de la Indian Wells.

După o finală cu un tenis de clasă, care a durat trei ore şi patru minute, Badosa a învins-o, cu scorul de 7-6 (5), 2-6, 7-6 (2), pe Victoria Azarenka (Belarus), locul 32 şi cap de serie numărul 27.

Badosa mai are un titlu în palmares, cucerit tot în 2021, la Belgrad (WTA 250).

Explozia Paulei în circuitul WTA coincide cu perioada fericită prin care trece iberica în viața amoroasă, ea formând un cuplu din acest an cu fotomodelul cubanez Juan Betancourt. De altfel, după finala de la Indian Wells, Badosa s-a dus direct la loja sa, acolo unde s-a îmbrățișat îndelung cu iubitul.

Ulterior, pe contul său de Instagram, Juan Betancourt i-a transmis un mesaj de amor frumoasei tenismene: ”Felicitări P, știi ce cred despre tine, bucură-te de triumful tău, al doilea dintre multe altele care vor urma, te iubesc”.

#paula badosa, #indian wells, #iubit, #fotomodel , #stiri tenis