Dedicatie pentru Ion Tiriac? Cum s-a descurcat Serena Williams la debutul in 2021. Romanul a sfatuit-o sa se retraga

Luni, 01 Februarie 2021, ora 13:39
5813 citiri
Dedicatie pentru Ion Tiriac? Cum s-a descurcat Serena Williams la debutul in 2021. Romanul a sfatuit-o sa se retraga
Serena Williams

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams a invins-o fara probleme in doua seturi, 6-1, 6-4, pe australianca Daria Gavrilova, luni la Melbourne, in meciul sau de debut la turneul Yarra Valley Classic, de categoria WTA 500, dotat cu premii totale in valoare de 565.530 dolari, conform agerpres.ro.

Williams, in varsta de 39 ani, care se pregateste pentru Australian Open, unde spera sa-si treaca in palmares al 24-lea titlu de Mare Slem, a disputat cu aceasta ocazie prima sa partida oficiala dupa abandonul in turul secund de la Roland Garros, anul trecut in luna septembrie.

Ea s-a impus dupa o ora si 34 minute de joc in duelul cu jucatoarea australiana, pe care a invins-o astfel pentru a patra oara in tot atatea confruntari, fara sa piarda pana acum niciun set in fata acesteia.

Victoria Serenei trebuie pusa in contextul in care americanca si sotul ei au avut recent un schimb dur de replici cu romanul Ion Tiriac, care a sfatuit-o pe tenismena sa se retraga din activitatea profesionista.

Campioana din Statele Unite o va avea ca adversara in optimile de finala pe bulgaroaica Tvetana Pironkova, care s-a impus in trei seturi, 1-6, 6-4, 6-4, in fata croatei Donna Vekic, cap de serie nr. 9. De mentionat ca Serena Wiliams urma sa o infrunte pe Tvetana Pironkova la Roland Garros, inainte de a se retrage din cauza unei leziuni la tendonul lui Ahile.

Centrele de vaccinare incep administrarea de luni, 1 februarie 2021, a vaccinului Moderna, in paralel cu cel produs de Pfizer/BioNTech.

El este noul Man din fotbalul romanesc. Craiova i-a facut deja o oferta. Cine il mai vrea pe fotbalistul minune

George Simion, dupa intalnirea cu Vlad Voiculescu: "Sunt in stare de soc!". Diana Sosoaca a anuntat ca se va duce sa vorbeasca cu ministrul Sanatatii

Ana Maria Prodan, despre Gigi Becali: "Are 1,20 m, pe scaunel, cu mainile ridicate, bust si cap ca sa nu ii ploua in gat, ca nu il foloseste"

"Miracolul" de la Cazinoul Constanta. Celebra cladire-monument incepe sa arate "ca in tinerete" dupa decenii de abandon

Ce crede sotul Serenei Williams despre Romania: "Sunt foarte multe documentare in acest sens"

A treia victorie la rând pentru Jaqueline Cristian la WTA Madrid, după o revenire de senzație
A treia victorie la rând pentru Jaqueline Cristian la WTA Madrid, după o revenire de senzație
Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian s-a calificat miercuri în turul al doilea al turneului WTA 1000 Mutua Madrid Open, aceasta fiind a treia sa victorie consecutivă, după cele două...
Campioana Dinamo, victorie uriașă într-o atmosferă electrizantă. Când se decide calificarea în Final 4
Campioana Dinamo, victorie uriașă într-o atmosferă electrizantă. Când se decide calificarea în Final 4
Campioana Dinamo Bucureşti a învins marţi, pe teren propriu, într-o atmosferă electrizantă, formaţia daneză Skjern Handbold, scor 28-27 (14-15), în turul sferturilor de finală ale...
#Serena Williams, #melbourne, #victorie, #Ion Tiriac , #stiri tenis
Comentarii
Poza DAN-795
DAN-795
rank 5
ASTA NU SE VEDE CAT E DE hudoasa ...se poate arata publicului doar