Simona Halep dezvaluie cat de grava este de fapt accidentarea suferita la Roma

Joi, 03 Iunie 2021, ora 14:42
6241 citiri
Simona Halep dezvaluie cat de grava este de fapt accidentarea suferita la Roma
Simona Halep FOTO facebook

Simona Halep nu poate participa la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, din cauza unei accidentari suferite pe zgura de la Roma.

Intr-un interviu pentru Eurosport, ea a dezvaluit ca a suferit doua rupturi musculare, dar ca s-a impacat cu situatia si asteapta sa revina cat mai curand pe teren.

"De obicei nu sunt in aceasta perioada acasa, dar din pacate anul acesta m-am accidentat. Este diferit fata de anul trecut pentru ca anul trecut nu se jucau turnee. Atunci a fost mai usor de gestionat, dar acum sufar putin, toata lumea e la turnee, iar eu sunt acasa. Nu pot nici sa ma antrenez pentru ca accidentarea este inca la inceput. Va trebui sa mai stau o perioada fara tenis, fara alergare pentru ca muschiul inca nu s-a sudat. E greu, pentru ca nu sunt obisnuita sa stau in mijlocul sezonului acasa si sa nu fac nimic.

Momentele de la Roma au fost intr-adevar grele pentru ca din nimic mi s-a intamplat aceasta ruptura. Nu am anticipat-o absolut deloc. Mi s-a parut imposibila ca stand la retur se poate intampla o ruptura musculara. Chiar am avut doua. Prima este mult mai profunda, a doua este la suprafata, dar amandoua sunt destul de periculoase. Am acceptat aceasta accidentare si sunt destul de pozitiva pentru ca stiu ca daca esti pozitiv si ai incredere te poti vindeca mai repede si am inceput deja procesul vindecarii", a spus Simona Halep in exclusivitate pentru Eurosport.

Ce blestem a lovit turneul de la Madrid, după retragerea Simonei Halep
Ce blestem a lovit turneul de la Madrid, după retragerea Simonei Halep
Presa internațională de specialitate vorbește despre un adevărat blestem care a lovit turneul WTA 1000 de la Madrid, aflat în plină desfășurare. ”Blestemul wild-cardurilor”, a titrat...
A învins-o pe Halep la Miami și a urmat coșmarul. Ce-a pățit iberica Badosa la ea acasă
A învins-o pe Halep la Miami și a urmat coșmarul. Ce-a pățit iberica Badosa la ea acasă
Tenismena Paula Badosa din Spania, cea care a învins-o pe Simona Halep la Miami, la revenirea româncei în circuit, a fost eliminată miercuri în primul tur al turneului WTA Madrid. După...
#Simona Halep, #accidentare, #dubla ruptura musculara, #Roma, #zgura , #stiri tenis
Comentarii
Poza Te-o
Te-o
rank 5
Sa-i uram cu totii Simonei recuperare grabnica si revenire