Invinsa dramatic de Halep, Tomljanovic recunoaste: "Ma doare, nu degeaba e numarul 2 mondial"

Miercuri, 10 Februarie 2021, ora 18:00
7346 citiri
Invinsa dramatic de Halep, Tomljanovic recunoaste: "Ma doare, nu degeaba e numarul 2 mondial"
Ajla Tomljanovic

Jucatoarea Ajla Tomljanovic a declarat miercuri, in conferinta de presa de dupa meciul de la Australian Open cu Simona Halep, ca romanca nu este degeaba numarul 2 mondial, ceea ce a aratat in setul decisiv, si ca va dura cateva zile pana cand va reusi sa treaca pentru aceasta infrangere, conform news.ro.

"Este foarte greu sa vorbesc acum, sa vad ceva pozitiv. Pana la urma imi doream sa castig in orice fel, chiar si cu cel mai prost tenis posibil. Cred ca acum vorbesc emotiile. Stiu ca a fost un meci de un nivel inalt. Dar am pierdut. In subconstient am simtit ca sunt incredibil de aproape, dar in acelasi timp stiam ca Simona nu va ceda usor. A facut exact ce ma asteptam: si-a crescut nivelul, nu mi-a lasat prea multe pana la final. Imi doresc sa fi ramas un pic mai agresiva. Nu degeaba este numarul 2 mondial", a spus sportiva australiana.

Tomljanovic a precizat ca este foarte afectata de esecul in fata romancei, dar trebuie sa vada si o parte pozitiva: "In urma cu trei luni nu stiam daca sunt capabila sa joc un astfel de meci. Am oameni incredibili in jurul meu si am invatat sa impartasesc sentimentele. Ma va durea poate cateva zile dar voi reincepe antrenamentele si voi juca saptamana viitoare. Este foarte greu, acum nu imi pasa cat de bun a fost meciul. Am pierdut".

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, miercuri, cu scorul de 4-6, 6-4, 7-5, pe jucatoarea australiana Ajla Tomljanovic, locul 72 WTA, in turul al doilea al AusOpen. Halep s-a impus dupa ce a revenit de la 2-5 cu un break, in decisiv.

FOTO Imagini unice din copilaria Soranei Cirstea, eroina zilei la AO. Se antrena noaptea si facea arte martiale

Ce a scris Simona Halep pe facebook, dupa victoria epica de la Australian Open

Viitoarea adversara a Simonei Halep, rusoaica-sexy care s-a maritat cu antrenorul ei

OFICIAL Atletico Madrid - Chelsea se va juca la Bucuresti. Cand are loc partida

FOTO Serena Williams, cu bijuteriile pe teren la Melbourne

Ce blestem a lovit turneul de la Madrid, după retragerea Simonei Halep
Ce blestem a lovit turneul de la Madrid, după retragerea Simonei Halep
Presa internațională de specialitate vorbește despre un adevărat blestem care a lovit turneul WTA 1000 de la Madrid, aflat în plină desfășurare. ”Blestemul wild-cardurilor”, a titrat...
A învins-o pe Halep la Miami și a urmat coșmarul. Ce-a pățit iberica Badosa la ea acasă
A învins-o pe Halep la Miami și a urmat coșmarul. Ce-a pățit iberica Badosa la ea acasă
Tenismena Paula Badosa din Spania, cea care a învins-o pe Simona Halep la Miami, la revenirea româncei în circuit, a fost eliminată miercuri în primul tur al turneului WTA Madrid. După...
#Ajla Tomljanovic, #Simona Halep, #Australian Open , #stiri tenis