Antrenament inedit pentru Simona Halep înainte de sărbători

Miercuri, 08 Decembrie 2021, ora 07:58
1599 citiri
Antrenament inedit pentru Simona Halep înainte de sărbători
Simona Halep FOTO facebook

Simona Halep, fost lider mondial, s-a antrenat, marţi, alături de echipa micilor jucători susţinuţi de Fundaţia Olimpică Română..

Micuţii tenismeni, cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani, au vizitat-o pe Simona Halep la Centrul Naţional de Tenis, unde Simona le-a dezvăluit o parte din elementele antrenamentelor sale şi a profitat de ocazie pentru a prelua pentru câteva minute rolul de antrenor pentru cei mici.

"Îmi face o mare plăcere să răspund întrebărilor curioase venite de la micii practicanţi de tenis. Dinamismul lor şi dorinţa de învăţare şi evoluţie sunt uimitoare. Le-am promis să le fiu alături cu sfaturi şi îndrumare şi în alte ocazii. Am încredere că noua generaţie va aduce pe terenurile de tenis şi în competiţie tot mai mulţi tineri reprezentanţi ai României", a declarat Simona Halep.

Copiii au profitat de ocazie pentru a-şi primi cadourile de Crăciun personalizate cu semnătura Simonei Halep: tricouri, rachete şi poze alături de campioană.

"A fost cel mai frumos cadou de sărbători pentru copiii lotului FOR. Întâlnirea lor cu Simona a fost marcată de emoţie şi încântare. Îi mulţumim pentru atenţia şi răbdarea acordată micilor practicanţi", a adăugat Cosmin Gheţu, antrenor al juniorilor de la Fundaţia Olimpică Română.

Echipa de copii beneficiază de antrenamente şi facilităţi sportive puse la dispoziţie de către Fundaţia Olimpică Română şi Complexul Sportiv ''Ion Ţiriac'' din Bucureşti.

Un nume mare din tenis e de partea lui Wozniacki în războiul cu Simona Halep
Un nume mare din tenis e de partea lui Wozniacki în războiul cu Simona Halep
Simona Halep și Caroline Wozniacki sunt implicate într-un război al declarațiilor, declanșat de afirmația danezei care a spus că jucătoarele suspendate pentru dopaj nu trebuie să...
Darren Cahill, despre cazul Simonei Halep: ”Risipește milioane, trebuie să se descurce mai bine”
Darren Cahill, despre cazul Simonei Halep: ”Risipește milioane, trebuie să se descurce mai bine”
Simona Halep s-a întors în țară de la Miami, după ce a primit un wild card pentru turneul din Florida (19-31 martie), care a marcat revenirea sa în circuit după mai bine de un an şi...
#Simona Halep, #antrenament, #copii, #bursieri, #inedit , #stiri tenis