VIDEO Secretul colaborarii dintre Simona Halep si antrenorul Cahill: "Hai sa bem o bere"

Miercuri, 03 Februarie 2021, ora 09:50
4228 citiri
VIDEO Secretul colaborarii dintre Simona Halep si antrenorul Cahill: "Hai sa bem o bere"
Simona Halep

Simona Halep a declarat dupa calificarea in sferturile de finala ale Gippsland Trophy ca secretul colaborarii bune pe care o are cu antrenorul Darren Cahill este comunicarea, conform news.ro.

"Sunt fericita ca am castigat astazi si de cele trei jocuri disputate pana acum. Sunt fericita sa fiu din nou aici, a fost o perioada lunga dupa ce am disputat ultimul meci, in octombrie trecut, sunt bucuroasa ca am revenit si apreciez munca tuturor, pentru ca stiu cat de dificil este", a spus Simona dupa victoria cu Laura Siegemund din faza optimilor.

Intrebata care este secretul relatiei de succes cu antrenorul Darren Cahill, Simona si-a indreptat privirea spre australian, care i-a facut un semn sugestiv cu mana, ca si cum ar bea un pahar de bere.

Ulterior, chestionata asupra expresiilor din Australia pe care le stie, Simona Halep a precizat cu zambetul pe buze: "Hai sa bem o bere, maine este o noua zi".

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Gippsland Trophy, dupa ce a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-2, 6-4, pe germana Laura Siegemund, locul 51 WTA.

In sferturi, Simona Halep va evolua cu Ekaterina Alexandrova (Rusia), locul 33 WTA si cap de serie numarul 9, care a trecut, cu 6-4, 6-2, de Iga Swiatek (Polonia), locul 17 WTA si cap de serie numarul 6, dupa 80 de minute de joc.

Tot miercuri, Halep va evolua si la dublu, in optimi, in echipa cu australianca Daria Gavrilova. Ele vor da piept cu perechea Gabriela Dabrowski/Bethanie Mattek-Sands (Canada/SUA), cap de serie numarul 3.

Victorie fabuloasa pentru Irina Begu la Melbourne, dupa trei ore si jumatate si noua mingi de meci

Sorana Cirstea, debut fulgerator in Australia. Victorie la scor, in mai putin de 50 de minute de joc

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Anunțul momentului despre Simona Halep: ”M-am ocupat de formular”. E implicat și fostul ei antrenor
Anunțul momentului despre Simona Halep: ”M-am ocupat de formular”. E implicat și fostul ei antrenor
Jucătoarea de tenis Simona Halep, care a revenit în competiții la Miami după ridicarea suspendării pentru dopaj, speră în continuare să evolueze la Jocurile Olimpice de la Paris. "Mi-aş...
După ce a fost ”umilită” în cazul Halep, ITIA joacă tare: interdicție pe viață din tenis!
După ce a fost ”umilită” în cazul Halep, ITIA joacă tare: interdicție pe viață din tenis!
Arbitrul de scaun bulgar Pavel Atanasov a primit interdicţie pe viaţă din tenis după ce şi-a retras apelul pentru încălcări legate de pariuri şi acuzaţii de corupţie, a anunţat vineri...
#Simona Halep, #Darren Cahill, #melbourne, #Australia , #stiri tenis