Vine revansa? Simona Halep si-a aflat adversarele in turneul de la Melbourne. Cu cine se poate intalni in faza sferturilor

Vineri, 29 Ianuarie 2021, ora 15:09
6158 citiri
Vine revansa? Simona Halep si-a aflat adversarele in turneul de la Melbourne. Cu cine se poate intalni in faza sferturilor
Simona Halep

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost desemnata principala favorita a turneului Gippsland Trophy (WTA 500), dotat cu premii totale de 565.530 dolari, care va debuta duminica la Melbourne, conform agerpres.ro.

Dupa meciul demonstrativ cu Barty de la Adelaide, Halep va intra direct in turul secund la competitia de la Melbourne, unde o va avea ca adversara pe invingatoarea dintre americanca Whitney Osuigwe (18 ani, 162 WTA) si rusoaica Anastasia Potapova (19 ani, 101 WTA). In continuare, daca se respecta calculele hartiei, pe Simona Halep o asteapta un sfert de finala infernal, cu nimeni alta decat poloneza Iga Swiatek, campioana de la Roland-Garros 2020 si cea care a eliminat-o pe romanca la Paris, in faza optimilor.

La competitie vor mai participa trei romance, Patricia Tig, Irina Begu si Mihaela Buzarnescu.

Tig (26 ani, 56 WTA) o va infrunta in prima runda pe unguroaica Timea Babos (27 ani, 115 WTA), aceasta fiind prima lor intalnire.

Irina Begu (30 ani, 79 WTA) va juca in primul tur contra chinezoaicei Saisai Zheng (26 ani, 42 WTA), cap de serie numarul 11. Asiatica s-a impus in ambele confruntari cu Begu, in 2013 la Ningbo (China), cu 6-4, 6-1, in primul tur, si in 2019, in optimi la Hua Hin (Thailanda), cu 6-2, 6-4.

Mihaela Buzarnescu (32 ani,137 WTA) va primi replica rusoaicei Daria Kasatkina (23 ani, 71 WTA), care a castigat singurul duel anterior, in 2019, in primul tur la San Jose, cu 6-2, 6-2.

La dublu, Begu si chinezoaica Qiang Wang vor juca in primul tur contra perechii Laura Siegemund (Germania)/Vera Zvonareva (Rusia), cap de serie numarul sapte, Simona Halep va face pereche cu australianca Daria Gavrilova, urmand sa le infrunte pe Belinda Bencic (Elvetia) si Barbora Strycova (Cehia), Mihaela Buzarnescu o va avea ca partenera pe Alize Cornet (Franta), urmand sa intalneasca un cuplul compus din Makoto Ninomiya (Japonia)/Renata Voracova (Cehia). Doua romance vor face pereche, Patricia Tig si Monica Niculescu, ele urmand sa infrunte cuplul Caroline Garcia (Franta)/Nadia Podoroska (Argentina).

WTA Madrid începe azi fără Simona Halep. Programul româncelor
WTA Madrid începe azi fără Simona Halep. Programul româncelor
Turneul WTA 1000 de la Madrid programează astăzi primele meciuri de pe tabloul principal feminin, în absența Simonei Halep, care a refuzat din motive medicale wild-card-ul oferit de...
Simona Halep nu e singura. O altă fostă lideră mondială s-a retras de la WTA Madrid. Cum profită Emma Răducanu
Simona Halep nu e singura. O altă fostă lideră mondială s-a retras de la WTA Madrid. Cum profită Emma Răducanu
Simona Halep nu va participa la turneul de categorie WTA 1000 Mutua Madrid Open, pentru care a primit wild card din partea organizatorilor, decizie de ultim moment care a fost luată și de o altă...
#Simona Halep, #melbourne, #adversare, #turneu , #stiri tenis