Sorana Carstea OK, Simona Halep KO

Marti, 15 Februarie 2011, ora 10:50
1424 citiri
Sorana Carstea OK, Simona Halep KO

Sorana Carstea a trecut de primul tur la simplu in cadrul turneului WTA de 220 000 de dolari de la Memphis (SUA), castigand lejer, cu 6-2, 6-2, in fata unei jucatoare din tara gazda, Catherine Harrison (posesoare a unui wild card).

In runda doi, romanca o va intalni pe favorita numarul 6 a competitiei de peste Ocean, canadianca Rebeca Marino.

Carstea va evolua si la dublu, avand partenera pe Anastasia Pivovarova (cu rusoaica a facut pereche si in turneul desfasurat recent la Midland), cele doua urmand a le avea adversare in prima faza pe Julie Coin (Franta) si Anne Keothavong (Marea Britanie).

Tot dincolo de Atlantic, dar in America de Sud, se desfasoara un alt turneu inclus in circuitul WTA, cu aceeasi cota de premiii (220 000 de dolari), cel de la Bogota, la care a luat startul un intreg contingent de jucatoare din Romania.

Astfel, in runda inaugurala a intrecerilor de pe tabloul principal, Simona Halep - favorita 3 la simplu, n-a putut trece de frantuzoiaca Mathilde Johansson (98 WTA), cedand cu 6-7(5), 5-7.

Edina Gallovits-Hall va intra marti in concurs, de cealalta parte a fileului aflandu-se tenismena din Rusia, Nina Bratchikova.

N-au reusit sa intre pe tabloul principal al turneului din capitala Columbiei, fiind eliminate in calificari, Madalina Gojnea, Raluca Olaru, Elena Bogdan si Alexandra Cadantu.

A învins-o pe Halep la Miami și a urmat coșmarul. Ce-a pățit iberica Badosa la ea acasă
A învins-o pe Halep la Miami și a urmat coșmarul. Ce-a pățit iberica Badosa la ea acasă
Tenismena Paula Badosa din Spania, cea care a învins-o pe Simona Halep la Miami, la revenirea româncei în circuit, a fost eliminată miercuri în primul tur al turneului WTA Madrid. După...
A înlocuit-o pe Halep la Madrid! Meciul decisiv se va juca azi
A înlocuit-o pe Halep la Madrid! Meciul decisiv se va juca azi
Jaqueline Cristian a înlocuit-o practic pe Simona Halep în turneul de la Madrid și joacă meciul decisiv astăzi, de la ora 16.30. Cristian este a treia româncă ce a ajuns pe tabloul...
#turneu WTA Memphis 2011, #turneu WTA Bogota 2011, #tenismene din Romania, #Simona Halep, #sorana carstea , #stiri tenis